Empatia edellä – kovan luokan pehmoilua – 8.5.2018, Helsinki, SCY-Jäsenille

toukokuu 8 @ 17:00 - 19:30

Tule kuulemaan, miten kova juttu empaattisesta vuorovaikutuksesta on tullut. Illan aikana opit mm. eri tapoja kuunnella ja huomaat, miten mullistava voima aitous on: kotona, töissä, asiakassuhteissa. Saat tilaisuuden tutustua NVC (Nonviolent Communication) -vuorovaikutusmalliin ja sen yhteyden myös NLP:n ajatusmaailmaan. Löydät uusia näkökulmia ja toimivia ajatusmalleja omiin vuorovaikutustilanteisiisi.

Illan ohjaa Sanna Leino, joka on kartuttanut kokemustaan monilla elämän ja työyhteisöjen taistelukentillä mm. ihmisoikeustarkkailjana Palestiinan Länsirannalla. Sanna on ollut yrittäjä vuodesta 1999 ja vetänyt Helsingin kauppakamarilla säännöllisesti koulutuksia vuodesta 2013.

Ajankohta: 8.5.2018 klo: 17-19.30
Paikka: Clear Mind koulutustilat, Arkadiankatu 21 A 10, Helsinki, 4. kerros
Kouluttaja: Sanna Leino, NVC-sovittelija ja kouluttaja, Business Coach, MBA, NLP Trainer

Lisätietoja: www.mindstudio.fi

Ilmoittaudu tästä tai jäsenextrasta

Tilaisuus on tarkoitettu Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille – jäsen voi halutessaan kutsua mukaan tapahtumaan yhden ystävän tutustumaan Coaching-yhdistyksen toimintaan.

Halutessasi voit mukavasti liittyä jäseneksi tästä

TallennaTallenna

Tarkemmat tiedot