SUOMEN COACHING-YHDISTYKSEN JÄSENTOIMINTA

Tältä sivulta löydät tietoa jäsenpalveluistamme.

Jäsentapahtumat

Järjestämme jäseniltoja kysynnän ja tarjonnan mukaan. Kysyntää ja tarjontaa (esiintyjäksi tai tapaamistilan sponsoriksi) voit viestittää osoitteeseen info@coaching-yhdistys.fi

Tulossa olevat jäsenillat ilmoittautumisohjeineen näkyvät tapahtumakalenterissa.

Jäsenillat alkavat kahvilla klo 17:00. Ohjelma aloitetaan klo 17:30 ja se päättyy viimeistään klo 19:30.

Aikaisemmin järjestettyihin jäsentapahtumiiin voit tutustua täällä >>

Jäsenekstra

Jäsenekstrassa voit ilmoittautua jäsentapahtumiin sekä ylläpitää omia jäsentietojasi ja coach-rekisterissä näkyviä tietojasi.

Coachille Coach

Coachille Coach -toiminta (eli CoCo-piiri) pyörähtää keväällä 2018 käyntiin jo yhdeksättä kertaa. Toiminnan tarkoituksena on varmistaa, että jokaisella yhdistyksemme jäsenellä, joka tekee coaching-työtä, on mahdollisuus myös itse olla koutsattavana.

Piiri toimii vastavuoroisuusperiaatteella: koutsaat yhtä piirin jäsentä, saat koutsausta toiselta.

Jokainen sitoutuu

• yhdistyksen Eettisiin ohjeisiin
  • koutsaamaan asiakastaan vähintään viisi kertaa samalla vastuullisuudella kuin suhtautuisi maksavaan asiakkaaseen.

Ilmoittaudu mukaan 31.1.2018 mennessä tällä lomakkeella.

Tervetuloa mukaan!

Minna Rasila, CoCo-toiminnan vastuuhenkilö
minna.rasila (at) heuristica.fi
p 040 553 6774

Koulutus

Tietoa Suomen coaching-yhdistyksen järjestämästä coachingin perus- ja -täydennyskoulutuksesta löydät koulutussivustoltamme.

Jos mielessäsi on aihe, josta toivoisit meidän järjestävän koulutusta, lähetä ehdotuksesi Ranja Koverolalle, p. 044 070 5075, ranja.koverola (at) vastarannancoach.fi.

Blogi

Toivotamme jäsenten laatimat blogikirjoitukset tervetulleiksi SCY:n sivuille! Ohje blogin kirjoittamiseen ja lähettämiseen löytyvät täältä.

Aluetoiminta

Turussa alkaa kokoontua ”kirjapiiri” uudella konseptilla helmikuussa 2018. Lisätietoja Terhi Mäkiniemeltä info@stressitonmieli.fi  Tervetuloa mukaan!

Muu aluetoiminta

Jos olet kiinnostunut aluetoiminnan käynnistämisestä omalla alueellasi, ota yhteys puheenjohtajaan: Annele Aarni-Wiklund, p. 040-552 2764, annele (at) mine.fi.

Mitä sinä toivot jäsenpalveluiltamme?

Kerro meille ehdotuksesi tai toiveesi alla olevalla lomakkeella.

Kerro toiveesi