Coach-haku

Coach-haku auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan coachin. Coaching auttaa sinua positiiviseen muutokseen niin työhön kuin yksityiselämään liittyvissä kysymyksissäsi.

Coach-haku auttaa sinua löytämään itsellesi coachin

Työelämässä coachingia käytetään menestyksellisesti esimerkiksi omaan uraan liittyvien tavoitteiden saavuttamiseen tai tiimien, esimiestyön ja johtamisen kehittämiseen. Yksityiselämässä coaching auttaa positiiviseen muutokseen esimerkiksi parisuhteen, vanhemmuuden, työ- ja yksityiselämän yhteensovittamisen tai yleisesti oman elämän kehittämisen haasteissa.

Coach-haku listaa sinulle lähes 200 coachia, joilla on Suomen Coaching-yhdistyksen hyväksymä coach-koulutus, he ovat antaneet vähintään 100 tuntia coahausta ja noudattavat yhdistyksen Eettisiä ohjeita. Osa listalla olevien coacheista on keskittynyt työelämätarpeisiin, osa enemmän yksityiselämään. Napsauttamalla coachin nimeä saat esiin hänestä tarkemman kuvauksen. Lisätietoja saat myös coachin omilta www-sivuilta.

Yhdistyksen jäsenet tekevät coaching-työtä hyvin erilaisella koulutus- ja työkokemustaustalla, ja kukin valmentaja vastaa itse osaamisestaan ja tuottamistaan palveluista.

Hae coachia nimen tai paikkakunnan mukaan

Erkki Lakkakorpi

Linda Rautanen

Anna-Mari Siekkeli

Sari Hämäläinen

Päivi Kupias

Riitta Hyppänen

Curt Ruokolahti

Jaana Hautala

Maaretta Tukiainen

Alisa Yli-Villamo

Katri Lehtovaara

Liisa Keinänen

Virpi Ojakangas

Sanna Laitinen

Merja Hynynen

Reija Rantala

Hanna Tuominen

Annele Aarni-Wiklund