Tervehdys!

Olen positiivisen psykologian asiantuntija ja ratkaisukeskeinen valmentaja (Positive Psychology Coach®, Positive Education Oy, 2021) sekä laillistettu terveydenhoitaja, jonka viisivuotinen työura on keskittynyt neuvolassa vanhemmuuden herkän muutosvaiheen tukemiseen ja kannatteluun.

Olen loputtoman innostunut ihmisluonnon ihmeellisyydestä, läsnäolon voimasta ja tavoista lisätä arjen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti mielen, kehon, sydämen ja sielun tasoilla.

Kutsumukseni on muistuttaa ihmisille heidän ehdottomasta riittävyydestään, kyvykkyydestään ja sisällä uinuvista intohimon lähteistä. Tämä tapahtuu yhteydessä, joka on hyväksyvä, rauhallinen ja tuomitsematon. Tässä tilassa ihmisen on mahdollista nähdä itsensä selkeästi ja tehdä seuraavat myötätuntoiset askeleet kohti merkittäviä toiveita ja täyttävää arkea.

Sytyn, kun saan todistaa asiakkaideni elävän todeksi arvojensa mukaista, innostavaa ja kohti unelmia vievää elämää, jossa sekä lempeälle myötätunnolle että päättäväiselle vastuunotolle on tilaa.

Otan vastaan yksilöasiakkaita, mutta järjestän myös pyynnöstä koulutuksia sekä ryhmätapaamisia.
Lisäksi löydät nettisivuiltani itseopiskeltavan kurssin lempeiden rajojen asettamisesta.

Lisätietoa minusta ja palveluistani nettisivuillani: aamuhamara.com

herkkyys, henkinen kasvu, yksilö coaching, voimavara, positiivinen psykologia, kokonaisvaltainen hyvinvointi, rajojen asettaminen, rajat, kiltteys, henkilökohtainen valmentaja