Ranja Koverola

Associate Certified Coach, ACC
ICF approved ACSTH training program: The Competent Coach and the Coach Practitioner, Global Coach Trust
Hurissalo

Vuorovaikutusvalmentaja ja coach ACC Ranja Koverolalla on yli 20 vuoden kokemus valmennustyöstä.

Omassa VastarannanCoach -valmennusyrityksessään Ranja työskentelee erityisesti johdon, asiantuntijaesimiesten ja haastavien vuorovaikutustilanteiden parissa. Lisäksi Ranja toimii Rohkean johtajuuden lähettiläänä Rohkea johtaja -valmennusverkostossa.

Ranja tunnetaan kuuntelevana ja haastavana mutta hauskana valmentajana, jonka kanssa asioissa mennään eteenpäin tehokkaasti, käytännönläheisesti ja selkokielellä. Lämmin huumori ja arvostava ote mahdollistavat myös terveen kyseenalaistamisen, säilyttäen silti keskinäisen kunnioituksen ilmapiirin ja vahvan otteen käsiteltyyn aiheeseen.

Ranja toimii tottuneesti erilaisten ihmisten ajattelun selkeyttäjänä ja selvittää konfliktitilanteet rauhallisesti ja tehokkaasti. Ranjan luotettavassa ja varmassa ohjauksessa vaihtoehtoisia toimintatapoja löytyy yleensä myös mahdottomalta vaikuttavissa tilanteissa.

Vuodesta 2008 Ranja on toiminut Suomen coaching-yhdistyksen arvostetun Coaching-koulutuksen vastaavana valmentajana sekä valmentavan esimiestyön kouluttajana. Lisäksi Ranja on toiminut kansainvälisistä coaching sertifioinneista vastaavan International Coach Federationin Suomen osaston ICF Finlandin puheenjohtajana ja toiminut pitkään molempien järjestöjen hallituksissa.

Löydät Ranjan sivuilta www.VastarannanCoach.fi sekä www.rohkeajohtaja.fi