Salla Turunen

Konnevesi

Syttyjän Salla tässä terve!

Sytyttelen kipinöitä niin henkilö- kuin yritysasiakkaille. Yritysasiakkaille tarjoan ihmisläheiset valmennukset, tarvittaessa insinöörimäisellä otteella. Olen kone- ja tuotantotekniikan insinööri, LCF Life Coach ja NLP Practitioner. Lisäksi Business-terapeutin opinnot ovat meneillään. Motivaatiota, tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, tai johtamista käsittelevät valmennukset ovat etenkin mieleisiä minulle.

Henkilökohtaisen elämän haasteissa valmennan yksilöasiakkaita, sekä etänä Teamsin kautta, tai kasvokkain luonnon äärellä. ”Sallan kanssa työskentely oli antoisaa. Sai haastaa omaa mieltään ja Salla auttoi aukomaan oman mielen solmuja. Sallassa yhdistyy empaattisuus, maalaisjärki ja luonnonläheisyys. Suosittelen erittäin lämpimästi Sallan valmennuspalveluita, kun tarvitsee tukea oman suunnan kirkastamiseen.”

Yhdistän valmennuspalveluihini myös erä- ja luontopalveluita, ja Syttyjä on osa Green Care Finlandin palveluntuottajaverkostoa. Eli kipinöivien ajatusten lisäksi asiakas voi kokea unohtumattomia elämyksiä!

Lisätietoja: www.syttyja.fi

Tyhy- ja virkistyspäivät
Tiimivalmennukset
Työyhteisövalmennukset
Esimiesvalmennukset
Johtamisvalmennukset
Motivaatio
Työhyvinvointi
Vuorovaikutustaidot
Muutostilanteet
Itsetuntemus