Hei,
tunnistatko vahvuutesi, tiedätkö tavoitteesi? Elätkö muutosvaiheessa, vai kaipaisitko jotakin uutta elämääsi?

Kenties juuri nyt olisi hyvä hetki pysähtyä itsellesi tärkeiden kysymysten äärelle. Vahvan kasvatus- ja sosiaalitieteellisen taustan omaavana Positive Psychology Coachina® haluan edistää ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja auttaa heitä löytämään omat voimavaransa ja vahvuutensa sekä rohkaista elämään arvojensa mukaista ja omannäköistä elämää. Yksi pitkäaikaisista motoistani on: ”Aina on tilaa vielä yhdelle unelmalle.”
Mikä on sinun unelmasi?

Valmennan etänä ratkaisukeskeisesti ja positiivisen psykologian oppeja ja työvälineitä hyödyntäen ennen kaikkea kuuntelevalla ja kannustavalla otteella. Coachina olen rauhallinen, läsnäoleva ja luotettava sekä asiakkaita aidosti arvostava. Olen saanut valmennettaviltani palautetta erityisesti siitä, että minulle on helppo puhua vaikeistakin asioista. Osaksi tähän saattaa vaikuttaa se, että esimerkiksi vammaisuuteen liittyvät haasteet ovat minulle omakohtaisesti tuttuja. Sekä sisua että resilienssiä on siis omalla elämänpolullanikin tarvittu.

Jos kaipaat tukijaa ja oivalluttajaa ainutkertaiselle matkallesi omannäköiseen ja hyvään elämään, ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan, miten voisin auttaa juuri sinua.

ratkaisu-ja voimavarakeskeinen valmennus, yksilövalmennus, ryhmävalmennus, voimaannuttavat workshopit, alustukset, luennot, kirjoitukset