Terhi Kontula

Jyväskylä

Hei ja tervetuloa Polulle!

Olen Terhi, sertifioitu ja lämminhenkinen valmentaja, joka on työskennellyt erilaisten yritysten, tiimien ja yrittäjien parissa yli 20 vuoden ajan. Olen intohimoisesti mukana auttamassa ihmisiä löytämään ja hyödyntämään sisäisiä vahvuuksiaan, ja erityisesti naisvalmentajana haluan auttaa uranaisia ja naisyrittäjiä löytämään ja hyödyntämään todellisen potentiaalinsa.

Valmentajana haluan auttaa sinua tunnistamaan ja löytämään menestystekijäsi. Haastan sinua lempeästi tunnistamaan elämässäsi ne asiat, joista voit ottaa vastuun ja joihin voit vaikuttaa, ja kannustan sinua kasvuun ja tarvittaviin muutoksiin. Minä uskon vahvasti siihen, että sinä olet oman elämäsi asiantuntija ja että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut menestykseen.

Olen asunut ulkomailla yli 10 vuotta elämästäni, ja erilaiset ihmiset, kulttuurit ja elämäntavat ovat aina kiehtoneet minua. Olen valmis auttamaan sinua matkallasi ja olen sitoutunut auttamaan sinua tekemään ne muutokset, jotka ovat sinulle merkityksellisiä ja tärkeitä. Odotan innolla mahdollisuutta työskennellä kanssasi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tervetuloa Polulle kanssani!

tiimicoaching
esihenkilövalmennus
yksilövalmennus
Risteyksessä Premium Valmennus
TYHY-päivät
palautuminen
stressinhallinta
mentaalivalmentaja