AGILE COACHING – MITÄ SE ON? – 24.8.2020

elokuu 24 @ 17:00 - 19:30

Ketteryydestä puhutaan paljon ja kaikkialla. Mutta miten organisaatiot sitten tulevat ketteriksi ja pitävät ketteryyttä yllä?

Agile Coach on työrooli, jonka tehtävä on tukea ketteryyttä halki organisaation. Coach toimii läheisesti ketterien tiimien parissa, valmentaen ja sparraten hyvien käytäntöjen noudattamisessa ja parantamisessa, ihmistä unohtamatta. Hän toimii myös ketteryyden esimerkkinä muulle organisaatiolle ja pitää huolen, ettei ketteryys jää pelkäksi puheeksi tai ketterien menetelmien käyttöön ottaneiden osastojen saarekkeeksi.

Jäsenemme Arto Rytkönen tulee kertomaan meille agile coach roolista ja toiminnasta ketteränä valmentajana. Luvassa on näkökulmia niin yksilöiden, tiimien kuin sidosryhmien kanssa toimimisesta ennen kaikkea käytännön näkökulmasta.

Ajankohta: maanantai 24.8.2020 klo 17.00 – 19.30
Toteutus: virtuaalisesti, ilmoittautuneille lähetetään linkki ennen jäsentilaisuuden alkua

Kouluttaja

Arto Rytkönen työskentelee Mtech Digital Solutionilla Agile Coachina, Concept Designerina, Fasilitaattorina ja Product Managerina. Työssään hän valmentaa ja tukee Scrum-tiimejä, tuoteomistajia, asiakasorganisaatiota ja omaa organisaatiotaan kaikessa ketterään ohjelmistokehittämiseen sekä kokonaisketteryyteen liittyvässä toiminnassa.

Tutustu Arton LinkedIn-profiiliin tästä

Live-striimaus sisältyy jäsenmaksuun Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille