AIKAANSAAMISEN TAIKA – ITSENSÄ JOHTAJAN MIELENTAIDOT – 10.2.2020

helmikuu 10, 2020 @ 17:00 - 19:30

Puheenvuorossa tarkastellaan itsensä johtamista taitona, jota jokainen voi harjoitella. Nykypäivän itseohjautuvuutta edellyttävässä työelämässä kyky johtaa itseään on välttämätön, ja myös vapaa-ajalla samat taidot toimivat.
Itsensä johtaminen on mielen ottamista mukaan tekemiseen. Puheenvuorossa käsitellään, miten mielen saa avukseen, sen sijaan että se jarruttaisi etenemistä omissa tavoitteissa.

Aikaansaamisen taidot tehostavat ajankäyttöä ja synnyttävät mielihyvää ja energiaa. Asioiden etenemisen myötä itseluottamus kasvaa ja innostus tekemiseen lisääntyy.

Ajankohta: ma 10.2.2020 klo 17 – 19.30 (kahvi/tee tarjolla 16.45)
Paikka: Clear Mind -koulutustilat, Arkadiankatu 21 A 10, 4. krs., 00100 Helsinki

Kouluttaja:

Satu Pihlaja on psykologi, psykoterapeutti ja LCF Life Coach.
Hänen tavoitteenaan työssä on koskettaa yksilöitä syvällisesti ja laajempaa yhteisöä vaikuttavasti.

Satu puhuu yrityksille ja yhteisöille itsensä johtamisen teemoista ja pitää erilaisia työpajoja, joiden aiheine ovat mm. työhyvinvointi, tavoitteellisuus ja itsensä johtaminen.

Lisätietoja Satu Pihlajasta:
LinkedInissä ja Satun nettisivuilla www.satupihlaja.com

Aikaasaamisen taika -kirjat:

Satu on kirjoittanut kirjan Aikaansaamisen taika ja siihen liittyvän työkirjan.
Aikaansaamisen taika -kirjasta löytyy tutkimustietoa, uusia tapoja ajatella, sekä inspiroivia ja itsetuntemusta lisääviä harjoituksia aikaansaamisen taitojen kehittämiseen.

Harjoituskirjan monipuolisten harjoitusten avulla voi kehittää itsensä johtamisen taitoja ja saada aikaansaamisen taidot haltuun.

Voit ostaa molemmat kirjat jäsentilaisuudessa yhteishintaan 30€.
Maksu käteisellä tai kortilla.

Tapahtuma sisältyy jäsenmaksuun Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille. Muut 30€/hlö
Live-striimaus sisältyy jäsenmaksuun Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille. Muut 30€/hlö.

helmikuu 10, 2020
Tapahtuma tagia: