AIVOTYÖMUOTOILU ITSENSÄ JOHTAMISEN TYÖKALUNA – WORKSHOP – 11.1.2021

tammikuu 11, 2021 @ 17:00 - 19:00

Aivotyömuotoilu – keino optimoida työtavat, työvälineet ja työtilat tavalla joka ottaa ihmisen mielen toiminnan huomioon. Meitä ympäröi päivittäin lukuisat kuormitustekijät, ja ymmärtämällä miten meidän mieli ja aivot toimivat, me voimme tehdä yhteistyötä näiden kuormitustekijöiden vaikutuksen minimoimiseksi.

Tässä jäsenillassa:

• Kerrotaan, mitä aivotyö on ja miten se voi näyttäytyä coaching-asiakkaiden arjessa.
  • Workshop, jossa ideoidaan konkreettisia ratkaisuja yleisimpien kuormitustekijöiden ratkaisemiseksi
  • Opit yhden konkreettisesta työkalun, jolla voidaan vähentää tekemättömien asioiden aivokuormitusta

Mental training perustuu tutkittuun tietoon meidän aivojen toiminnasta. Mentaaliharjoitus pohjautuu valmentavaan keskusteluun asiakkaan kanssa, jonka perusteella mentaalivalmentaja laatii harjoitteluohjelman asiakkaalle – tarkoitus on muuttaa asiakkaan automatiikkaa ja se tapahtuu hänen omassa arjessaan.

Ajankohta: ma 11.1.2021 klo 17.00 – 19.00
Toteutus: virtuaalinen (ilmoittautuneille lähetetään linkki)
Kouluttaja: Amy Albrecht, Mental Trainer, Mentle aivotyömuotoilu Oy

Amy Albrecht on aivotyömuotoilija ja Mental Trainer yrityksessä Mentle aivotyömuotoilu Oy. Hänellä on pitkä työura HR:n parissa ja on toiminut valmentajana vuodesta 2015. Amyn missio on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ilman erityistä syytä ja olla mukana vähentämässä työuupumuksia.
Tutustu Amyyn LinkedInissä ja hänen palveluihinsa www.mentle.fi

Tilaisuus sisältyy jäsenmaksuun Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille. Ei-jäsenet 30€/hlö

tammikuu 11, 2021
Tapahtuma tagia: