« All Tapahtumat

ÄLÄ TULE PAHA STRESSI – TULE HYVÄ STRESSI – 11.2.2019

helmikuu 11, 2019 @ 17:00 - 19:30

Nykytutkimuksen valossa tiedetään, että kielteiseksi koettu stressi on merkittävä ongelma, joka aiheuttaa vakavia terveyshaittoja ja estää hyvinvointia työssä ja arjessa.

Stressin hyvän puolen tunnistamisessa ja stimuloimisessa itsetuntemus ja oman toiminnan kehittäminen ovat keskeisiä.

HUSin työhyvinvointikonsultti Taina Liukkonen herättelee huomaamaan stressin tasoja.
Hän kertoo, miten monin tavoin huono stressi vaikuttaa ihmisen toimintaan, ja miten toisaalta hyvä stressi voi jopa auttaa eteenpäin jossain tilanteessa.

Ajankohta: 11.2.2019 klo 17.00 – 19.30
Paikka: Clear Mind koulutustilat, Arkadiankatu 21 A 10, 4. krs, 00100 Helsinki

Kouluttaja:
Taina Liukkonen työskentelee HUSilla henkilöstöjohdossa työhyvinvointikonsulttina. Hän on fysioterapeutti ja paneutunut sekä terveys- että liikuntatieteeseen. Tainalla on vahva coach-tausta, hän on Certified Coach – solution focused CCSF sekä Certified Executive ja Team Coach ja Coach ACC. Hän käyttää omassa työssään ryhmäcoachingin menetelmiä hyväkseen.

Tilaisuus on ilmainen Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille.
Jäseneksi ovat tervetulleita liittymään kaikki coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneet.

Tarkemmat tiedot

helmikuu 11, 2019