Brain Based Coaching – Mitä se on? – 10.5.2022

10 toukokuun klo 17:0019:00

Brain Based Coachingin ydinajatuksena on ymmärtää aivojen toimintaa ja toteuttaa coachingia aivojen myötäisesti. Brain Based Coaching tuo uusinta aivo- ja neurotieteen tutkimusta informoimaan coaching-työtä ja ihmisyyden ymmärtämistä.

Brain Based Coachingissa on tärkeää omakohtainen oivallus coachattavalle ja toisaalta coachin ymmärrys oivalluksen merkityksestä ajattelulle ja motivaatiolle. Koulutuksessa yksi keskeinen malli on oivalluksen tanssi, joka on keskeinen osa oivalluksen fasilitointia coaching-keskustelussa.

Jäsentilaisuudessa Vesa coachaa yhtä osallistujaa coaching-demossa. Tarkoitus on tehdä näkyväksi ja eläväksi Brain Based Coachingia, eikä jäädä vain teoreettiseen esitykseen aiheesta 🙂

Yhdellä osallistujalla on siis hieno mahdollisuus päästä ajattelemaan coachin tuella ja samalla kokea, miltä brain based coaching tuntuu. Mieti jo etukäteen, haluatko sinä mahdollisesti olla se henkilö, joka tulee demoon coachattavaksi.

Tilaisuuden rakenne:

• Teoriaa Brain based coachingista
  • Vesa coachaa yhtä osallistujaa n.20-25 minuutin ajan coaching-demossa
  • Reflektoidaan yhdessä havaintoja ja oppeja tehdystä coachingista
  • Keskustelua ja kysymyksiä aiheesta

Varaa aika kalenteristasi jo nyt tähän mielenkiintoiseen jäsentilaisuuteen.

Ajankohta: ma 10.5.2022 klo 17-19.00
Toteutus: virtuaalisesti Zoomilla
Kouluttaja: Vesa Vuorinen, PCC

Vesa Vuorinen, PCC kävi ensimmäisen coaching-koulutuksensa 2000-luvun alussa. Silloin hän oivalsi coachingin hienona tapana auttaa toista ihmistä neuvomatta häntä.

Vesa on toiminut yrittäjänä vuodesta 2008 ja työskentelee valmentamisen, coachingin ja mentoroinnin parissa. Hän on yli kymmenen vuoden ajan kouluttanut ja mentoroinut Brain Based Coacheja yhteistyössä Neuroleadership Institute Finlandin kanssa.

Lisää tietoa Brain based coaching -koulutuksesta https://coachtraining.neuroleadership.fi/avoin-coach-koulutus

Vesasta lisää hänen sivuiltaan https://vesavuorinen.com

Jos et vielä ole jäsen, liity coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneiden huippuyhteisöön

10 toukokuun