COACHING DAY & KEVÄTKOKOUS – 8.5.2019

saamaan uusia näkökulmia ja
osallistu keskusteluun.

Sääntömääräinen kevätkokous

Kevätkokoksessa luodaan katsaus tulevaan kauteen: käsittelyssä ovat budjetti ja toimintasuunnitelma sekä hallituksen kokoonpano. Kevätkokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet, muista ilmoittautua.

Keynote 1: Jussi Holma

Valmentava johtaminen ja coaching Laptitec Oy:ssä

Jussi Holma avaa näkymiä siihen, miten talotekniikkapalveluja tuottavassa yrityksessä  Laptitec Oy.ssä  valmentava
johtaminen ja coaching on vaikuttanut johtamiseen ja työskentelyyn yrityksessä.

Laptitec Oy on talotekniikkapalveluja tarjoava yritys, jonka kohteita ovat asunnot, liike- ja palvelutilat, pientalot sekä putkiremontit. Laptitec on osa Lapti Groupia. Toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Vantaalla, Pirkkalassa, Jyväskylässä ja Oulussa.Henkilöstömäärä on n. 200, liikevaihto 25,6 M€.

Jussi Holma on Laptitec Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja, 36 v ja Espoon kaupunginhallituksen ja valtuuston jäsen

Keynote 2: Minna-Maria Hytönen

Uudet teknologiat – Mikä mahdollisuus coachingille?

Onko teknologia hyvis vai pahis? Mitä asiakaskunnallemme tapahtuu teknologian myötä? Mitä vaihtoehtoja meille on tarjolla? Miten haluamme vaikuttaa tulevaisuuteemme?
Minna-Maria Hytönen tuo puheenvuorossaan esiin pohdintojaan, miten teknologia voisi auttaa ohjaustyössä, ja mitä meidän pitäisi ymmärtää tulevaisuuden asiakkaistamme.

Minna-Maria Hytönen IT- projekti-ja palvelujohtaja Capgeminillä sekä työnohjaaja.

Keynote 3: Merja Takamäki

Menestyvän valmennusuran luominen itsensä johtamisen avulla

Voimallinen ja selkeä tavoite on merkittävä osa oman valmennusuran rakentamista. Puheenvuorossa avataan, millainen tavoite saa oman mielen ja toiminnan ohjautumaan asioihin, jotka vievät sinua parhaiten eteenpäin. Itsetuntemus auttaa löytämään omat vahvuudet ja potentiaalin, joiden avulla saat rakennettua uran tukemaan mielekästä ja merkityksellistä elämää.

Merja Takamäki, yritysvalmentaja, elämäntaidon valmentaja, kirjailija Merjan intohimona on kehittää organisaatioita ja kaivaa henkilöstön potentiaali esiin. Hän on loistava itsensä johtamisen ja kehittämisen innovaattori, joka mahdollistaa oivallukset merkityksellisen ja hyvinvoivan työelämän rakentamiseksi. Viimeiset vuodet hän on keskittynyt valmentamaan itsensä johtamista, vuorovaikutustaitoja ja työyhteisötaitoja. Hän on myös toiminut business controllerina ja liiketoiminnan kehittäjänä 15 vuotta.

WorkUp

Keynote-puheenvuorojen jälkeen pääset jalostamaan puheenvuorojen herättämiä ajatuksia ja keskustelemaan muiden osallistujien kanssa fasilitoidussa WorkUp:issa

Dinneri hyvässä seurassa

Päivän päätteeksi nautimme yhdessä dinnerin. llan Get Together’issä on perinteisesti luvassa inspiroivaa ja iloista yhdessäoloa.
Tilaisuus päättyy klo 20.00

Coaching Day -tapahtumaan mahtuu mukaan 40 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtuma on ilmainen Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille. Ei-jäsenille hinta 70€
Jos et ole vielä jäsen: liity tästä

toukokuu 8

SCY