COACHING DAY & KEVÄTKOKOUS – 7.5.2020

tule tuulettamaan ajatuksia,
saamaan uusia näkökulmia ja
osallistu keskusteluun.

Coaching Dayssä keskitytään siihen, miten työ ja vapaa-ajan rajat häilyvät, sanojen voimaan ja kuulemme coachingiin liittyvän työelämäpuheenvuoron.

Aikataulu:
12.45               Välipala Kevätkokousosallistujille
13.00               Kevätkokous
14.00               Keynote 1: Työelämäpuheenvuoro, Virpi Walden, HR Director, DS Smith Finland
14.30               Kahvit ja osallistujien Speed Dating
15.00               Keynote 2: Työelämän ja vapaa-ajan häilyvät rajat, Mira Karjalainen
15.30               Keynote 3: Sanojen supervoimaa  coachaukseen, Martti Vaalahti
16.00               Tauko
16.30               Workup ryhmätyö
18.00               Rento illallinen erinomaisessa seurassa

Keynote 1: Virpi Walden – Työelämäpuheenvuoro

Keynote 2: Mira Karjalainen – Työelämän ja vapaa-ajan häilyvät rajat

Työelämä on murroksessa. Työnteko ei ole enää sidottua aikaan tai paikkaan, mutta työn rajat hämärtyvät myös siinä, mitä ylipäänsä käsitetään työksi.

Työn murros johtaa siihen, että työ valuu uusille alueille kuten ulkonäköön, jolloin meidän oletetaan muokkaavan ulkomuotoamme työn tarpeisiin. Työ valuu tunteisiimme, koska joudumme hyödyntämään tunteitamme erilaisissa asiakastilanteissa tai vuorovaikutuksessa kollegoiden kanssa. Työn tekeminen valuu työpaikoilta kotiin ja vapaa-aikaan, jolloin työ on mielessä myös vapaalla ollessamme.

Dosentti Mira Karjalainen työskentelee Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen neuvoston WeAllFinland – Tutkimuksella kohti tasa-arvoista työelämää -hankkeessa. Hänen tämän hetkinen tutkimuksensa käsittelee työn rajojen hämärtymistä tavoitteena yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti kestävä tulevaisuuden työelämä.
Karjalainen on väitellyt filosofian tohtoriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2007 ja on Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun johtamisen dosentti sekä Helsingin yliopiston humanistisen tiedekunnan uskontotieteen dosentti. Hän on tutkinut muun muassa laivaorganisaatioita öljytankkereilla, työn ja muun elämän tasapainoa asiantuntijayrityksissä, mindfulness-käytäntöjä vaativassa asiantuntijatyössä sekä ystävyyden, työn ja henkisen kasvun rajapintoja. Karjalaisen tutkimuksia on julkaistu mm. Organization –lehdessä.

Keynote 3: Martti Vaalahti – Sanojen voimaa  coachaukseen

Sanat herättävät tunteita ja tunteita seuraavat teot. Siksi oikein valitut sanat ratkaisevat. Oivallamme, millainen vaikutus sanoilla ja tarinoilla on, sekä kuinka löydämme ne sanat, jotka vapauttavat valmennettavan täyden potentiaalin.

Martti Vaalahti (s. 1980) on kokenut markkinointiviestinnän ja myynnin ammattilainen vapauttaan etsimässä. Hän on auttanut löytämään oikeat sanat niin kasvavissa ja kansainvälistyvissä yrityksissä kuin pörssiyhtiöissä, aina ihmiseltä ihmiselle ja täydestä sydämestä.
Martin esikoiskirja Sanojen supervoima ilmestyi WSOY:lta tammikuussa 2020. (lue lisää tästä)

Tapahtuma sisältyy jäsenmaksuun Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille. Ei-jäsenille hinta 70€

7 toukokuun

Villa Kivi