COACHING DAY & SYYSKOKOUS – 24.10.2019

saamaan uusia näkökulmia ja
osallistu keskusteluun.

Sääntömääräinen syyskokous

Syyskokoksessa luodaan katsaus kaudelle 2018-2019: käsittelyssä ovat tilinpäätös ja toimintakertomus. Kevätkokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet – muista ilmoittautua.

Keynote 1: Tiina Vuorenmaa

Valmentava johtaminen ja coaching Metsolla

Tiina Vuorenmaa kertoo puheenvuorossaan,  miten coaching ja valmentava ote on otettu Metsolla käyttöön, minkälainen vastaanotto on ollut ja minkälaisia vaikutuksia niillä on ollut Metron arjessa.

Tiina Vuorenmaa on Metso O:n Vice President – Talent Management (ex. Outotec HR Director, Australia; ex Nokia Senior HR Development manager).
Tiina Vuorenmaa LinkedInissä

Keynote 2: Jaakko Sahimaa

Työn merkityksellisyys & merkityksellisyyden kaipuu

Kokemus merkityksellisyydestä on ihmisen psykologinen perustarve ja yksi keskeinen merkityksellisyyden elementti länsimaisen ihmisen elämässä on työ. Ihmisten kaipuu kokea merkityksellisyyttä on kasvanut, mutta miten työelämä vastaa tähän kaipuuseen? Miten auttaa ihmisiä merkityksellisyyden äärelle? Miten löytää itse merkitystä omasta työstään?

Organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa on tutkinut työn merkityksellisyyttä ja hän kirjoittaa parhaillaan aiheesta kirjaa. Hän toimii Terveystalon organisaatiopsykologian tiimissä vetäjänä ja arkityönsä ohella hän toimii Meaningful Work Finland ry:n toiminnanjohtajana. Hänen missionsa on tehdä suomalaisesta työelämästä entistä mielekkäämpää ja merkityksellisempää.

Tutustu lisää Jaakkoon tästä

Lue HS-artikkeli, jossa Jaakkoa on haastateltu:
”Todella moni kaipaa työhönsä enemmän merkitystä, ja siihen on yksi keskeinen syy”,

Lue myös Jaakon blogit:
Älä anna kiireellisten asioiden mennä tärkeimpien asioiden edelle

Elämän suurten kysymysten äärellä – Miten löytää merkitys omalle elämälleen?

Jaakko Sahimaa Linkedinissä

Keynote 3: Ismo Saario

Työyhteisösovittelu ja coaching työrganisaation tukimuotoina

Alustuksessa perehdytään työyhteisösovitteluun organisaation konfliktinratkaisukeinona, sovittelun vaikuttavuuteen sekä osapuolten muutosta edistäviin tukipalveluihin.

Ismo Saario, hyvinvoinnin kehittämispäälikkö, Turun Yliopisto KM, Ismo Saario työskentelee Turun yliopiston hyvinvointipalveluissa hyvinvoinnin kehittämispäällikkönä työhyvinvointivalmennusten, henkilöstön ja opiskelijoiden varhaisen tuen sekä työhyvinvoinnin tukimuotojen kehittämisen parissa. Aikaisemmin hän on toiminut yliopiston HRD – tehtävissä (osaamisen kehittäminen) vuodesta 1990 lukien. Saario toimii coachina (ICF) ja vastaa yliopistonesimiesten coaching -palvelusta. Hän on toiminut työyhteisösovittelijana vuodesta 2007 lukien ja kehittänyt yliopiston sovittelumenettelyä, joka palkittiin Henkilöstöjohdon ryhmän (HENRY ry) vuoden 2013 henkilöstöteko –kunniamaininnalla.

Ismo Saario LinkedInissä

WorkUp

Keynote-puheenvuorojen jälkeen pääset jalostamaan puheenvuorojen herättämiä ajatuksia ja keskustelemaan muiden osallistujien kanssa fasilitoidussa WorkUp:issa

Dinneri hyvässä seurassa

Päivän päätteeksi nautimme yhdessä dinnerin. llan Get Together’issä on perinteisesti luvassa inspiroivaa ja iloista yhdessäoloa.

Tapahtuma on ilmainen Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille. Muille hinta on 70€/hlö
Jos et ole vielä jäsen, liity coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneiden huippuyhteisöön

lokakuu 24

Villa Kivi