Coaching Day & Syyskokous – 27.10.2022

27 lokakuun klo 15:0018:30

Coaching dayssä syvennytään organisaation johtamiseen ja toimintakulttuuriin ja siihen, kuinka valmentaa ja johtaa tilannetajuisella ja kokonaisuuden huomioonottavalla tavalla.

Jokaisen coachin, joka tekee coaching-työtä organisaatioissa, on hyvä olla tietoinen, millä tavoin siellä toimitaan ja miten toimintaympäristön muutos vaikuttaa johtamiseen ja toimintakulttuuriin.

Coaching dayn keynote-puhujista Lotta Wilkinson avaa, miten Helsingin kaupungin sotessa on kehitetty johtamista pitkäjänteisesti.Valmentavan johtamisen ja johtajuuden elementit ovat sisältyneet keskeisinä johtamisen kehittämiseen.
Dan Soback tarkastelee puheenvuorossaan, millä eri tavoin valmentaa ja johtaa tilannetajuisella kokonaisuuden huomioon ottavalla tavalla.

Aikataulu:
15.00 Syyskokous
16.00 Coaching Day
16.15 Vuoden Coach julkistus
16.30 Keynote-puheenvuorot
– Toimintaympäristö muutoksessa – Helsingin sote kehittää johtamista ja toimintakulttuuria Lotta Wilkinson, HR-partneri, Helsingin Kaupunki
– Viisas valmentava johtajuus – kuinka valmentaa ja johtaa tilannetajuisella ja kokonaisuuden huomioonottavalla tavalla Dan Soback, johtamiskouluttaja, Johtajuuspuhetta
18.00 Workup – keskusteluja puheenvuoroista ja mahdollisuus verkostoitua
18.30 tilaisuus päättyy

Ajankohta: to 27.10.2022 klo 15.-18.30
Toteutus: virtuaalisesti Zoom-alustalla

Keynote-puheenvuorojen ja puhujien esittely:

Helsingin sosiaali- ja terveystoimialalla työskentelee lähes 15 000 työntekijää ja lähes 1000 esihenkilöä. Helsingin sotessa on kehitetty johtamista pitkäjänteisesti, ja toimialan ensimmäinen palvelujen uudistamiseen linkittyvä johtamismalli otettiin käyttöön vuonna 2017. Johtamismallin käyttöönotto on näkynyt positiivisena kehityksenä valmentavan johtamisen mittareissa Kunta10-tutkimuksen tuloksissa. Vuonna 2021-2022 johtamismallia päivitettiin, ja uuden johtamis- ja toimintakulttuurimallin toimeenpano on käynnistynyt kesäkuussa 2022. Päivitetyllä mallilla pyritään vastaamaan entistä paremmin muuttuvan toimintaympäristön haasteisiin.

Lotta Wilkinson on johtamisen, esihenkilötyön ja osaamisen kehittämisestä innostunut terveystieteiden maisteri, opettaja ja Certified Business Coach®. Hän on työskennellyt johtamisen ja osaamisen kehittämisen parissa sosiaali- ja terveydenhuollossa sekä koulutus- ja projektiorganisaatioissa Suomessa ja ulkomailla. Tällä hetkellä Lotta Wilkinson työskentelee HR-partnerina Helsingin kaupungin Sosiaali- ja terveystoimialalla.

– Millainen johtajuus toimii kompleksisessa toimintaympäristössä?
– Mitä on valmentava johtajuus?
– Miten valmentava johtajuus toimii käytännössä?
– Valmentamisen kolme suuntaa: Eteenpäin, Ylöspäin ja Sisäänpäin

Dan Soback on kokenut ja alallaan arvostettu valmentavan johtajuuden kouluttaja, coach ja kirjailija. Hänellä on noin 20 vuoden kokemus johtamisen kehittämisestä lukuisilta eri toimialoilta. Hänen toimintansa ytimessä on auttaa yksilöitä ja yhteisöjä kasvamaan kohti viisasta johtajuutta uuden ajan toimintaympäristössä. Hänen asiakkaansa ovat ulottuneet ensimmäistä kertaa johtamistehtävässä olevista aina kansainvälisten organisaatioiden korkeimpaan johtoon asti. Oman kehitystyönsä lisäksi hän on toiminut opettajana yli tuhannelle ammatticoachiksi valmistuvalle kansainvälisesti akkreditoidussa coachien koulutusohjelmassa. Häneltä ilmestyi keväällä 2021 kirja Valmentava johtajuus – opas voiman, viisauden ja myötätunnon herättämiseen.

Tapahtuma sisältyy Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenmaksuun. Ei-jäsenen hinta on 70€.
Jos et vielä ole jäsen, liity coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneiden huippuyhteisöön

27 lokakuun
15:00 — 18:30