COACHING DAY & SYYSKOKOUS – 28.10.2021

lokakuu 28 @ 13:00 - 17:30

Coaching Day & Syyskokous -tapahtumassa luvassa jälleen erinomainen ohjelma!
– Tutustu ja ilmoittaudu heti!

Coaching Day 2021 -tapahtuma tarjoaa ajatuksia herättäviä keynote-puheenvuoroja ja mahdollisuuden rekflektoida kuulemaansa pienryhmissä kollegoiden kanssa.
Lisäksi pääset ensimmäisten joukossa kuulemaan kuka on Vuoden Coach 2021.
Tapahtuman päätteeksi on perinteinen syyskokous.

Keynote-puheenvuorot:

Anniina Virtanen – Psykologinen palautuminen

Psykologinen palautuminen auttaa elpymään työn rasituksista ja tavoittelemaan tasapainoa työn ja muun elämän välillä. Onnistunut palautuminen katkaisee stressin kasaantumisen kehän ja ehkäisee uupumusta ja muita pitkittyneeseen stressiin linkittyviä terveyden ja hyvinvoinnin ongelmia. Se voi myös auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia silloinkin kun voit jo ihan hyvin. Palautuminen ei ole vain työkyvyn ylläpitoa ja ongelmien ennaltaehkäisyä, vaan se voi auttaa elämään kokonaisuudessaan onnellista ja merkityksellistä elämää.

Anniina Virtanen kirjoitti kirjan ’”Psykologinen palautuminen”, joka julkaistiin syyskuussa 2021 (Tuuma-kustannus). Tämä kirja tarjoaa tutkimustietoon pohjautuen konkreettisia ideoita palautumisen edistämiseen. Kirjassa pääsee tutustumaan psykologisen palautumisen perusteisiin ja palautumista edistäviin kokemuksiin.

Anniina Virtanen, PsM, on Työterveyslaitoksella tutkijana työskentelevä psykologi, joka tekee väitöskirjatutkimusta psykologisesta palautumisesta. Hänen ammatillinen kiinnostuksensa suuntautuu palautumiseen, työuupumukseen sekä hyvinvointia ja merkityksellisyyttä tuottavaan työhön ja vapaa-aikaan.
Lisätietoja Anniinasta LinkedInistä

Ilona Suojanen – Onnellisuuspaineen alla

Onnellisuudesta on tullut menestyksen mitta. Onnelliset ihmiset nähdään parempina työntekijöinä, kansalaisina ja kanssaihmisinä. Kun kasvoille nostaa onnellisuusnaamion ja julkaisee vain auvoisia päivityksiä, voi ainakin synnyttää vaikutelman menestyksestä.

Ilona suojasen kirjoittama kirja ”Onnellisuuspaineen alla” kertoo ihmisten arjessaan kokemista onnen vaatimuksista ja auttaa ymmärtämään, mistä ne kumpuavat. Teos kyseenalaistaa ajatuksen, että jokainen on oman onnensa seppä. Vastuu onnellisuudesta ei ole pelkästään yksilöllä vaan myös yhteisöillä ja yhteiskunnalla. Esimerkiksi työpaikoilla voidaan helpottaa paineita ja tukea ihmisten aitoa onnellisuutta – antamalla mahdollisuus olla oma itsensä.

Vaikka teos kohdistaa kriittisen katseen pakko-onneen, se on myös lempeällä otteella kirjoitettu tutkielma onnellisuudesta hyvänä ja elämään voimaa tuovana asiana. Omista kokemuksistaan ja onnenhetkistään kertovat tekijä itse sekä hänen haastattelemansa ihmiset niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Ilona Suojanen, FT, on onnellisuustutkija, joka väitteli onnellisuudesta työssä Edinburghin yliopistossa Skotlannissa. Onnellisuuspaineiden ja -vastuun lisäksi Suojanen on tutkinut esimerkiksi onnellisuuden ja turvallisuuden yhteyttä.
Lisätietoja Ilonasta ilonasuojanen.com  ja LinkedInistä

Ajankohta: 28.10.2021 klo 13.00-17.30
Toteutus: Virtuaalisesti Zoomilla

Ohjelma:

13.00 Tilaisuuden avaus ja keynote-puheenvuorot
14.45 Ryhmätyöt
16.00 Vuoden Coach 2021 julkistus
16.15 Syyskokous

Tapahtuma sisältyy Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenmaksuun. Ei-jäsenten hinta 70€/hlö

lokakuu 28
Tapahtumaluokka: