Coaching Day 2017 & Syyskokous

lokakuu 9, 2017 @ 14:00 - 21:00

Coaching Day’ssä keskustellaan tänä vuonna valmentavasta johtajuudesta, coachingista kuntaorganisaation osaamisen kehittämisvälineenä sekä niin coachin omasta kuin muiden itseluottamuksen vahvistamisesta.

Ilmoittaudu tästä

executive coach VESA RISTIKANGAS: VALMENTAVA JOHTAJUUS VAATII ASENNETTA JA HEITTÄYTYMISTÄ KAIKILTA

Valmentava johtajuus vaatii asennetta ja heittäytymistä kaikilta. Valmentava johtajuus on kokonaisvaltainen tapa olla, vaikuttaa toisiin ja tulla vaikutetuksi. Se perustuu luottamukseen ja kuuluu kaikille. Ristikangas puhuu siitä, mitä osallistaminen ja haastaminen oikeasti vaativat, ja keneltä.

Vesa Ristikangas on systeeminen tiimicoach. Yli 15-vuotisen valmentajakokemuksensa viitoittamana Vesa hyödyntää työsään monipuolista koulutustaustaansa sekä organisaatio- ja ihmistuntemustaan. Vesa on julkaissut mm. kirjat Tiimin valmentaminen – Systeemisiä työkaluja valmentavan kulttuurin rakentamiseen (Talentum 2015),  Johtoryhmästä tähtijoukkue (Talentum 2014) ja  Valmentava johtajuus (SanomaPro 2013).

kehittämispäällikkö HILMA AMINOFF: COACHING ORGANISAATION OSAAMISEN KEHITTÄMISEN KOKONAISUUDESSA

Kaupungin osaamisen kehittäminen lähtee aina tarpeesta ja tavoitteista. Coaching on menetelmä, jota voidaan hyödyntää yksilö- ja yhteisötasolla osaamisen kehittämisessä hyvin, mutta samalla se tarjoaa vaikuttavan keinon koko kaupunkiorganisaation kehittämiseen strategisten tavoitteiden suuntaisesti.

Vantaalla on coaching valittu palvelutuotteeksi juuri näiden kolmen osaamisentason kehittämiseksi. Coachin asiakas ei ole vain yksilö/ryhmä tai näidenesimies, vaan coach työssään vie eteenpäin myös kaupunkitasoisia tavoitteita omalta osaltaan. Vantaalla näemmekin coachin strategisena kumppanina.

mentaalivalmentaja NIKO LEPPÄNEN:
MITEN VAHVISTAA OMAA JA TOISTEN ITSELUOTTAMUSTA COACHINGISSA?

– Mistä terve ja kestävä itseluottamus coachingissa tulee?
– Miten päästä nopeasti yli vastoinkäymisistä ja nollata epäonnistumiset sekä pettymykset coachingissa?
– Miten omaa ja muiden itseluottamusta voi vahvistaa?

Niko Leppänen, on mentaalivalmentaja, tietokirjailija ja keynote-kirjoittaja, joka on kirjoittanut yhdessä veljensä kanssa kirjan Itseluottamus – kestomenestys mielessä (kustantaja Viisas Elämä)

Tutustu ennakkoon Niko Leppäseen itseluottamus.com-sivustolla sekä katso ja kuuntele, kun Niko puhuu YLE:n aamutv.ssä itseluottamuksesta : Niko Leppänen

TILAISUUDEN MODERAATTORINA
toimii executive coach, tietokirjailija TAPANI RINNE

Tapani Rinne on kokenut johdon valmentaja, jonka asiakkailla teemana on usein oman johtajuuden ja yhteistyön kehittäminen.

Hinta:

Tilaisuus on Suomen Coahing-yhdistyksen jäsenille ilmainen.
Ei-jäsenille tilaisuus maksaa 70€ sisältäen seminaarin. Mikäli liityt  jäseneksi ennen tapahtumaa, maksat vain liittymismaksun (50e) ja pääset mukaan vuoden ykköstapahtumaan Coaching Day 2017.

Ilmoittaudu tästä

Aikataulu:

13.45 Kahvit

14.00 Tervetuloa!

14.15 Valmentava johtajuus vaatii asennetta ja heittäytymistä kaikilta,
Vesa Ristikangas, Bomentis Coaching House.

15.15 Coaching organisaation osaamisen kehittämisen kokonaisuudessa,
Hilma Aminoff, kehittämispäällikkö, Vantaan kaupunki.

16.00 Tauko

16.15 Miten vahvistaa omaa ja toisten itseluottamusta coachingissa?
Niko Leppänen

17.15 Tauko