« All Tapahtumat

Coaching ja Valmentava Ote tutuksi – 23.5.2018, Helsinki, Avoin tilaisuus

toukokuu 23 @ 17:00 - 19:00

Coaching tutuksi -illan teemana on Valmentava esimiestyö asiantuntijaorganisaatiossa

Illan aikana tarkastelemme, miksi valmentava työtapa sopii erityisen hyvin asiantuntijaorganisaatioille ja tietotyöhön. Samalla pääsemme tutustumaan ratkaisukeskeiseen malliin, arvostavaan ja oivalluttavaan kysymiseen sekä kokeilemaan käytännössä muutamia valmentavan otteen työkaluja.

Illan aikana kuulet mm.:

• Kolme syytä siihen miksi valmentavaa työotetta käyttävät tiimit toimivat tehokkaammin
  • Parhaat tavat tehdä työyhteisösi osaaminen näkyväksi ja
  • Kuulet miksi arvostava kysyminen syö käskyttämisen aamupalaksi

Tilaisuus on avoin kaikille coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneille.
Varmista paikkasi ja ilmoittaudu tästä

Tilaisuuden asiantuntijana toimii vuorovaikutusvalmentaja ja coach ACC Ranja Koverola, jolla on lähes 20 vuoden kokemus valmennustyöstä asiantuntijaorganisaatioissa. Työssään Ranja toimii erityisesti rohkean johtajuuden, valmentavan esimiestyön ja haastavien valmennustilanteiden parissa.  Viimeiset 10 vuotta Ranja on toiminut Suomen coaching-yhdistyksen arvostetun Coaching-koulutuksen vastaavana valmentajana.

Tarkemmat tiedot

toukokuu 23