COACHING SUPERVISION – TIE AMMATILLISEEN KASVUUN – 4.11.2019

marraskuu 4 @ 17:00 - 19:30

Coaching supervision, coachingin työnohjaus, mahdollistaa syvällisen ammatillisen kasvun sekä työhyvinvoinnin ylläpitämisen. Huolimatta työnohjauksen monista hyödyistä, harva coach kuitenkaan käy itse työnohjauksessa. Ammatillinen kehittyminen ja omasta työhyvinvoinnista huolehtiminen on paitsi laadukkaan coachingtyön perusta, myös tärkeä ammattieettinen kysymys.

SCY:n jäsenillassa tutustutaan työnohjaukseen ja ennen kaikkea syvennytään niin teoreettisella kuin käytännön tasolla coaching supervisioniin.

Ajankohta: 4.11.2019 klo 17-10.30 (kahvi/tee tarjolla klo 16.45)
Paikka: Clear Mind -koulutustilat, Arkadiankatu 21 A 10, 4. krs., 00100 Helsinki

Kouluttaja Peter Peitsalo, BoMentis Coaching House

Peter on sertifioitu business coach, johdon ja esimiesten työnohjaaja & coach (Master CSLE) sekä sertifioitu coachien ja työnohjaajien kouluttaja (Master TSC).

Lisätietoja Peteristä tästä.
Peter löytyy myös LinkedInistä ja Twitteristä

Tapahtuma on ilmainen Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille.
Live-striimaus on ilmainen Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille

marraskuu 4