Coachingia vai terapiaa? – 13.3.2023

13 maaliskuun klo 18:0019:30

Tässä jäsentilaisuudessa tarkastellaan coachingin ja terapian rajapintaa ja sitä, miten coach voi omassa työssään selkiyttää itselleen ja myös asiakkaalle coaachingin ja terapian eroja.

Saat näkökulmia mm. seuraaviin teemoihin ja kysymyksiin:

• Mistä tiedän, että coachina pysyn coachauksen rajoissa?
  • Missä menee coachingin ja terapian raja?
  • Milloin asiakas on hyvä ohjata terapiaan?
  • Miten tunnistan omat ammatilliset rajat?

Ajankohta: ma 13.3.2023 klo 18-19.30
Toteutus: virtuaalisesti Zoom-alustalla
Kouluttajat: Anita Hedman, psykoterapeutti, coach sekä Miia Miskeljin, Psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK), Coach (CCSF)

Anita Hedman

”Tällä hetkellä toimin pääsääntöisesti kouluttajana. Koulutan ratkaisukeskeisiä coacheja, psyykkisiä valmentajia ja ratkaisukeskeisiä lyhytterapeutteja. Koulutan myös voimavarakeskeisten menetelmien sovelluksia eri työelämän alueille. Toki ylläpidän ammattitaitoani myös asiakastyössä. Valmennan yksilöitä ja ryhmiä, sekä teen jonkin verran myös psykoterapiaa ja työnohjausta. Monipuolinen työn sisältö on minulle tärkeää, jotta tiedän, mistä puhun, kun koulutan.”

Anita Hedman on FM, Psykoterapeutti (Valvira, Kela), Kouluttajapsykoterapeutti (VET), Työnohjaaja (Story), Sovittelija, Team ja executive coach (ICF, PCC-taso), Mindfulness-ohjaaja (CFM, MBSR)

Lue lisää www.hedco.fi
Anitan yhteystiedot: anita.hedman(at)gmail.com, puh. 050 307 4006

Miia Miskeljin on Psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK), Kouluttajapsykoterapeutti (VET), Kouluttajatyönohjaaja (Story) ja Coach (CCSF.

Tapahtuma sisältyy Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenmaksuun. Ei-jäsenen hinta on 35€
Jos et vielä ole jäsen, liity coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneiden huippuyhteisöön

13 maaliskuun
18:00 — 19:30