Coachingia vai terapiaa? – 15.11.2022

15 marraskuun klo 17:0018:30

Tässä jäsentilaisuudessa tarkastellaan coachingin ja terapian rajapintaa ja sitä, miten coach voi omassa työssään selkiyttää itselleen ja myös asiakkaalle coaachingin ja terapian eroja.

Saat näkökulmia mm. seuraaviin teemoihin ja kysymyksiin:

• Mistä tiedän, että coachina pysyn coachauksen rajoissa?
  • Missä menee coachingin ja terapian raja?
  • Milloin asiakas on hyvä ohjata terapiaan?
  • Miten tunnistan omat ammatilliset rajat?

Ajankohta: ti 15.11.2022 klo 17.-18.30
Toteutus: virtuaalisesti Zoom-alustalla
Kouluttaja: Anita Hedman, psykoterapeutti, coach

”Tällä hetkellä toimin pääsääntöisesti kouluttajana. Koulutan ratkaisukeskeisiä coacheja, psyykkisiä valmentajia ja ratkaisukeskeisiä lyhytterapeutteja. Koulutan myös voimavarakeskeisten menetelmien sovelluksia eri työelämän alueille. Toki ylläpidän ammattitaitoani myös asiakastyössä. Valmennan yksilöitä ja ryhmiä, sekä teen jonkin verran myös psykoterapiaa ja työnohjausta. Monipuolinen työn sisältö on minulle tärkeää, jotta tiedän, mistä puhun, kun koulutan.”

Anita Hedman on FM, Psykoterapeutti (Valvira, Kela), Kouluttajapsykoterapeutti (VET), Työnohjaaja (Story), Sovittelija, Team ja executive coach (ICF, PCC-taso), Mindfulness-ohjaaja (CFM, MBSR)

Lue lisää www.hedco.fi
Anitan yhteystiedot: anita.hedman(at)gmail.com, puh. 050 307 4006

Tapahtuma sisältyy Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenmaksuun. Ei-jäsenen hinta on 35€