EETTINEN ILTA: HAPPINAAMARI ENSIN ITSELLE – MENESTYS POHJAUTUU HYVINVOINTIIN – 3.9.2020

syyskuu 3 @ 17:30 - 19:30

Happinaamari ensin itselle – menestys pohjautuu hyvinvointiin

Coachien ja mentorien tärkein työkalu on oma persoona, josta huolehtiminen luo edellytykset työssä onnistumiselle. Kuormitustekijöiden tunnistaminen, ja näiden työstäminen on myös coachien ja mentorien eettinen velvoite. Voidaksemme auttaa asiakkaitamme, on meidän huolehdittava jatkuvan osaamisen kehittämisen ohella myös oman työkyvyn ylläpidosta.

Suomen coachingin ja mentoroinnin eettisen toimikunnan järjestämässä webinaarissa syvennytään hyvinvoinnin kysymyksiin unohtamatta ammatillista kehittymistä.

Ajankohta: torstai 3.9.2020 klo 17.30 – 19.30
Toteutus: virtuaalisesti Zoom-alustalla

Illan vetäjinä toimivat ammatti-coachit Marjut Alatalo (PCC) sekä Peter Peitsalo (ACC)

Marjut Alatalo, Bomentis Coaching House,
Marjut Alatalo, PCC työskentelee Bomentis Caoching Housella Executive Coachina
Peter Peitsalo, Bomentis Coaching House
Peter Peitsalo, ACC, työskentelee Bomentis Coaching Housella Executive Coachina

Tilaisuus on tarkoitettu Suomen Coaching-yhdistyksen, ICF Finlandin ja EMCC Finlandin  jäsenille.

Tilaisuus sisältyy Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenmaksuun.

syyskuu 3