EETTISYYS ONNISTUMISEN MAHDOLLISTAJANA – 17.1.2022

17 tammikuun, 2022 @ 17:00 - 19:00

Kunnioitus, vastuullisuus ja osaaminen: nämä sanat muodostavat Suomen coaching-yhdistyksen eettisen ohjeiston.

Tule jäseniltaan keskustelemaan, miten eettinen ohjeisto elää coachien arjessa ja pohtimaan, kuinka eettiset ohjeet mahdollistavat coacheille menestyksen omassa yritystoiminnassaan.

Ajankohta: ma 17.1.2022 klo 17.-19.00
Toteutus: virtuaalisesti Zoom-alustalla
Kouluttaja: Peter Peitsalo, Suomen Coaching-yhdistyksen edustaja Coachingin ja Mentoroinnin Eettisessä toimikunnassa

Illan vetäjänä toimii Peter Peitsalo. Peter on toiminut usean vuoden ajan Suomen coaching-yhdistyksen edustajan Suomen coachingin ja mentoroinnin eettisessä toimikunnassa.
Lisäksi hän on työskennellyt usean vuoden ajan BoMentis Oy:ssä johdon valmentajana ja coachien kouluttajana.

Tutustu Coachingin ja Mentoroinnin Eettiseen toimikuntaan tästä.

Lue Suomen Coaching-yhdistyksen Eettiset ohjeet tästä.

Tapahtuma sisältyy Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenmaksuun. Ei-jäsenille hinta on 35€/hlö

17 tammikuun, 2022