Erityisherkkyys temperamenttipiirteenä – 16.1.2023

16 tammikuun klo 17:0018:30

Erityisherkkyys HSP on synnynnäinen temperamenttipiirre, joka on viidesosalla ihmisistä. Vaikka ei itse kuuluisi erityisherkkiin, on tärkeää olla tietoinen piirteestä, koska sen tunnistaminen hyödyttää kaikkia ihmisiä.

Tässä jäsentilaisuudessa terapeutti, tietokirjailija ja HSP Suomi ry:n* hallituksen jäsen Marika Rosenborg kertoo erityisherkkien ihmisten kokemusmaailmasta ja siitä mistä kaikesta olisi hyvä olla tietoinen heidän kanssaan toimiessaan.

Opit esityksen aikana erityisherkkyyteen liittyvät keskeiset asiat ja saat tietoa kuinka toimia erityisherkkien ihmisten kanssa.

Ajankohta: 16.1.2023 klo 17.00 – 18.30
Toteutus: virtuaalisesti Zoom-alustalla
Kouluttaja: Marika Rosenborg, terapeutti, eroasiantuntija, tietokirjailija

Kuvaaja Emma Ronkainen

Kouluttaja
Marika Rosenborg on helsinkiläinen terapeutti ja tietokirjailija, joka on kiinnostunut tunteista ja elämäntarkoituksesta.

Marika Rosenborg on kirjoittanut neljä kirjaa:
~~ Luopumisen kauneus – Kirja hellittämisestä ja hyväksymisestä 2022, Otava
~~ Te selviätte kyllä – Mahdollisuuksien parisuhde 2020, Otava
~~Uusperheen käsikirja (avec Tarja Törmänen) 2019, Otava
~~Sinä selviät kyllä – Erovuoden matkaopas 2018, Otava

Marika Rosenborgiin ja hänen ajatuksiinsa voi tutustua seuraavissa kanavissa: Luopumisen kauneus kirja

Tilaisuus sisältyy Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenmaksuun. Ei-jäsenen hinta 35€/hlö
Jos et vielä ole jäsen, liity coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneiden huippuyhteisöön

* HSP Suomi ry:n  tarkoituksena on synnynnäistä erityisherkkyyttä koskevan tiedon ja ymmärryksen lisääminen Suomessa. Yhdistys edistää ja valvoo erityisherkkien yleisiä yhteiskunnallisia etuja, hyvinvointia ja tasa-arvoa. Lisäksi yhdistys luo erityisherkkien välille yhteyden ja tuo esiin erityisherkkyyden voimavaroja.

16 tammikuun
17:00 — 18:30