Inhimillinen strategia – 8.3.2022

8 maaliskuun klo 17:0018:30

Ilmainen

Työelämän murroksessa ihmiset kohdistavat katseensa yhä useammin omaan työnantajaansa vastuullisena ja inhimillisenä toimijana – tai jättävät yrityksen, joka ei tähän kutsuun vastaa. He haluavat tulla kohdatuiksi ihmisinä, eivät pelkästään työntekijöinä, resursseina tai talouskoneiston rattaina.

Paula Kilpinen kertoo tammikuussa 2022 ilmestyneen kirjansa tematiikasta ja haastaa tässä jäsentilaisuudessa ajattelemaan, miksi voittamiseen ja vastustajien nujertamiseen tähtäävä strateginen ajattelu näivettää yrityksiä enemmän kuin kasvattaa niitä. Ja miksi iänikuinen sotaretoriikka on tullut tiensä päähän. Niille, jotka ovat aina ihmetelleet, miksei strategia jalkaannu ja innosta työntekijöitä, kirja antaa vastauksen, miksi sitä ei edes pidä jalkauttaa. Sillä strategia ei tee yrityksessä mitään, vain mielellään ja sydämellään sitoutuneet ihmiset tekevät.

Ajankohta: ti 8.3.2022 klo 17-18.30
Toteutus: Zoom-alustalla
Puhuja: Paula Kilpinen, Human strategist, PhD, speaker, executive advisor and coach

Paula Kilpinen

Paula Kilpinen on kokenut ja inspiroiva johtaja, jolla on yhdistelmä liiketoimintaa, akateemista ja konsultointikokemusta. Hänellä on todistetusti kokemus strategisten tavoitteiden muuntamisesta kykylähtöisiksi strategioiksi ja yritysten ja ihmisten johtamisesta kasvuun.

Paula on kirjoittanut palkitun tohtorintutkinnon ja hänet on tunnustettu Suomen 25 parhaan vaikuttajan joukkoon (Kauppalehti Fakta -tutkimus Suomen 100 parhaan johtajan joukossa).

Paulan osaamiseen kuuluu strategisten ja johtamiskykyjen kehittäminen muuttuvassa ja globaalissa liiketoimintaympäristössä. Hän haastaa ja kouluttaa johtajia ja johtoryhmiä tunnistamaan kriittiset kyvykkyytensä ja osallistumaan näiden kyvykkyyksien kehittämiseen. Lisäksi hän auttaa myös HR:ää strategia- ja liiketoimintalähtöisemmäksi tulemisessa.

Paula Kilpinen on kirjoittanut kirjan Inhimillinen stategia (Alma Talent).  Lue lisää kirjasta tästä ja tästä

Tutustu Paulan väitöskirjaan Capability Development within the Multinational Corporation (Aalto University publication series DOCTORAL DISSERTATIONS 13/2013) tästä

Tilaisuus on maksuton Suomen Coaching—yhdistyksen jäsenille. Ei-jäsenien osallistumishinta on 70€.

Jos et ole vielä jäsen, liity coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneiden huippuyhteisöön

8 maaliskuun
17:00 — 18:30
Hinta:
Ilmainen

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.