IRTIPÄÄSTÄMISEN KAUTTA ETEENPÄIN – 7.12.2020

joulukuu 7 @ 17:00 - 19:30

Säännöllisin väliajoin on hyvä tarkastella elämäänsä, tehdä inventaario ja miettiä mitkä asiat eivät enää palvele omaa tekemistä – ja olisiko aika päästää niistä irti. Saattaa olla, että irtipäästäminen koskee toimimatonta ihmissuhdetta, takertumista vanhaan työpaikkaan tai kielteistä tunnetilaa, joka pyörii mielessä jatkuvasti.

Jäsenillassa NLP-kouluttaja Anu Vihonen avaa ajattelua teemasta seuraavasti:
– Miten tunnistaa asioita, jotka eivät enää palvele itseä?
— Miten itselle tarpeettomista asioista voi luopua?
– Miten irtipäästämistä voi käsitellä itsenäisesti tai auttaa asiakasta irtipääsemisessä?

Ajankohta: ma 7.12.2020 klo 17.00 – 19.00
Toteutus: Virtuaalisena Zoom-alustalla
Kouluttaja: Anu Vihonen, senior NLP Trainer (NLP-kouluttaja), Neway

Anu Vihonen on senior NLP Trainer (NLP-kouluttaja) ja onnellisuusoperaattori. Hän on yli kymmenen vuoden ajan auttanut ihmisiä oivaltamaan, kuinka NLP:n avulla on mahdollista mm. tuntea itsensä elinvoimaiseksi, pitää yllä antoisia vuorovaikutussuhteita sekä saavuttaa se, mitä elämältään haluaa.

Anu Vihonen on toiminut henkilöstövalmentajana vuodesta 2002 lähtien ja kouluttanut pitkiä NLP-koulutuksia (NLP Practitioner, NLP Master Practitioner) vuodesta 2010 lähtien. Ensimmäinen NLP Trainer –koulutus käynnistyi vuonna 2019. Pitkiä NLP-koulutuksia (16-21 pv) hän on tähän mennessä ohjannut yli 30.

Anu on kirjoittanut neljä NLP-aiheista kirjaa:
– Se kasvaa, mihin huomio kiinnittyy (2018), yhdessä Tiina Pajulan kanssa
– Puro – Matkalla tyyneen itseen
Uuden edessä – NLP-opas sisäiseen kasvuun (2020)
– Polku – 55 mukaan otettavaa havaintoa elämästä

Tilaisuus sisältyy jäsenmaksuun Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille. Ei jäsenet 30€/hlö

joulukuu 7

Clear Mind, koulutustilat