JOHTAMISEN TIUKAT TILANTEET – 3.4.2019

huhtikuu 3 @ 17:00 - 19:30

– Minkälaisia ovat johtamisen tiukat tilanteet?
– Mitä merkkejä voi olla näkyvissä?
– Mitä kaikkea voi taustalta löytyä?
– Minkälaiset valmentavat kysymykset voivat olla parhaiten avuksi johtamiseen liittyvissä tiukoissa tilanteissa?

Jäsenillassa paneudutaan  johtamisen tiukkoihin tilanteisiin alustuksen, esimerkkien ja parhaiden käytäntöjen jakamisen kautta.
Illan aikana käydään myös läpi osallistujien omia aihepiiriin liittyviä tilanteita.

Ajankohta: 3.4.2019 klo 17.00 – 19.30
Paikka: Clear Mind koulutustilat, Arkadiankatu 21 A 10, 4. krs, 00100 Helsinki

Tilaisuuden kouluttaja on Pia Aalto, joka työskenteli pitkään kansainvälisissä ympyröissä, ja hän johti ja kehitti johtamista.

Pia on toinen Pomon parhaat ratkaisut -kirjan kirjoittajista. Kirja antaa esimiehille konkreettisia työkaluja ja vinkkejä valmentavan johtamisotteen käyttöön eri tilanteissa ja kertoo esimerkkejä oikeasta elämästä.
Kirjan avulla esimies voi haastaa itsensä ja löytää omiin juuri meneillään oleviin tilanteisiinsa sopivia ratkaisuja. Kirja vahvistaa ratkaisukeskeistä, valmentavaa johtamisotetta.

Tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan Pomon parhaat ratkaisut -kirja.

Pia Aalto on  muutoksessa johtamisen asiantuntija, ratkaisukeskeinen valmentaja ja sertifioitu Coach. Hän ryhtyi valmennusyrittäjäksi vuonna 2013.
Hänen mielestään hyvä ihmisten johtaminen on oman energian johtamista, ratkaisukeskeistä ajattelua ja pieniä arjen valintoja, jotka lisäävät innostumista ja onnistumisia.

Lisätietoja Pia Aallosta:
Pia Pomon Enkeleissä: https://www.pomonenkelit.fi/enkelit/pia-aalto/
LinkedIn https://www.linkedin.com/in/piaaalto/

Tapahtuma on ilmainen Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille
Jäseneksi ovat tervetulleita liittymään kaikki coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneet.

huhtikuu 3

Clear Mind, koulutustilat