Keski-Suomen alueen coachien jäsentilaisuus – 7.2.2022

7 helmikuun klo 17:0020:00

Lämpimästi tervetuloa mukaan Keski-Suomen Coachien aluetoimintaan.
Seuraava tapaaminen on maanantaina 7.2.2022, jolloin kokoonnumme yhteisen pöydän äärelle rajoitukset huomioon ottaen.

Jäsentilaisuus koostuu kahdesta osiosta:
1) 17.00 – 19.00 osallistumme zoomin kautta Suomen Coaching yhdistyksen jäseniltaan, jonka aiheena on Luovia menetelmiä valmennuksen tukena. Kouluttajana on Henna Laitinen, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ja – valmentaja draamakasvattaja

2) 19.00 – n. 20.00 Jatkamme keskustelua illan teemoista ja alueen ajankohtaisista asioista.

Tilaisuudessa on tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa.

Ilmoittaudu 4.2.2022 mennessä tuija.tikkala@taharonvoima.fi

Tämän tilaisuuden aikana sinulla on mahdollisuus tutustua ja osallistua Suomen Coaching yhdistyksen jäsentilaisuuteen ja toimintaan, vaikka et olisi vielä jäsen. Vuoden aikana tulemme muutamia kertoja osallistumaan yhdessä yhdistyksen jäsentilaisuuteen, muutoin jäsenet osallistuva tilaisuuksiin itsenäisesti. Nyt kannattaa siis hyödyntää tämä tilaisuus.

Keski-Suomen alueella on vahva kiinnostus alueelliseen coachien-toimintaan ja useat ammatti-coachit, coachingista kiinnostuneet ja coaching-opiskelijat ovat tulossa mukaan toimintaan.  Aluetoiminnan tarkoitus on tarjota jokaiselle alueen jäsenelle mahdollisuuden verkostoitumiseen, ammatilliseen kasvuun ja vertaistukeen. Verkostoitumisen myötä alueella voidaan yhdessä lisätä coaching-tietoisuutta ja tunnettavuutta koko Keski-Suomen alueella.

Luova toiminta; mitä tahansa se onkaan – on yksi hienoimmista työkaluista joita valmentajalla työkalupakissaan on. Luova toiminta auttaa asiakasta oivalluksien, intuition vahvistamisen, hyvinvoinnin lisäämisen.

Tässä jäsentilaisuudessa käydään läpi erilaisia luovia tekniikoita, joita voi ottaa käyttöön asiakastyöhön ja miksei valmentajan itsensäkin kehityksen ja hyvinvoinnin tueksi.
” Luovassa toiminnassa ihminen saa etäisyyttä arkeensa, uudenlaisia näkökulmia elämäänsä sekä merkityksellisyyden kokemuksia. Muodostuu ympäristö, jossa näköalat avautuvat ja omaa elämäntarinaa on mahdollista muovata vuorovaikutuksessa omiin tunteisiin ja kokemuksiin sekä toisiin ihmisiin.” (THL)

Lisätietoja aluetoiminnasta KS Coachit, aluekoordinaattori Tuija Tikkala, tuija.tikkala@taharonvoima.fi, +35840 1920811. Tuijan tavoittaa myös WhatsApilla tai linkedinissä

Jos et vielä ole jäsen, liity nyt, ja ole osa coaching-ammattilaisten joukkoa.

7 helmikuun
17:00 — 20:00

Gummeruksenkatu 7, 40100 Jyväskylä
Gummeruksenkatu 7
Jyväskylä, 40100

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.