Keski-Suomen coachien aluetilaisuus – 17.1.2022

17 tammikuun klo 17:0020:00

Suomen Coaching yhdistyksellä on vahva halu kehittää toimintaa myös maakunnissa ja  Keski-Suomessa, Jyväskylässä käynnistettiin aluetoiminta joulukuussa 2021.

Tavoitteena on kokoontua kerran kuukaudessa yhteisen pöydän äärelle, toki rajoitukset huomioiden myös etätilaisuudet ovat mahdollisia.
Toivomme kuukausittaisten aluetapaamisten tarjoavan mahdollisuuden verkostoitumiseen, ammatilliseen kasvuun- ja vertaistukeen.
Verkostoitumisen myötä haluamme edistää alueen coachien yhteistyötä sekä lisätä coaching tietoisuutta ja tunnettavuutta koko Keski-Suomen alueella.

Tammikuun aluetapaamisessa osallistumme ensin yhdessä etäyhteyden välityksellä SCY-jäseniltaan, jonka aiheena on Eettisyys onnistumisen mahdollistajana
Kunnioitus, vastuullisuus ja osaaminen: nämä sanat muodostavat Suomen coaching-yhdistyksen eettisen ohjeiston.

SCY jäsenillassa keskustellaan, miten eettinen ohjeisto elää coachien arjessa ja pohtimaan, kuinka eettiset ohjeet mahdollistavat coacheille menestyksen omassa yritystoiminnassaan.

Ajankohta: maanantai 17.1.2022 klo 17.-20.00
Paikka Eeronkatu 6, Jyväskylä, Taloyhtiön monitoimitila
Kouluttaja: Peter Peitsalo, Suomen Coaching-yhdistyksen edustaja Coachingin ja Mentoroinnin Eettisessä toimikunnassa
Jyväskylän alueen yhteyshenkilö: Tuija Tikkala

Tarjolla on teetä, kahvia ja pikku purtavaa.

Ota Coach-ystävä/-tuttava mukaan iltaan. Tilaisuus on tarkoitettu jäsenille, mutta myös ei-jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan toimintaan.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja aluevastaava: Tuija Tikkala 040 1920 811

Ilmoittaudu 15.1.2022 mennessä  sähköpostitse tuija.tikkala@taharonvoima.fi

17 tammikuun
17:00 — 20:00

Eeronkatu 6,Jyväskylä
Eeronkatu 6
Jyväskylä,

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.