Keski-Suomi, aluetilaisuus: Facebook-työpaja – 29.9.2022

29 syyskuun klo 18:0020:00

Tässä jäsentilaisuudessa työstämme yhdessä Suomen Coaching yhdistyksen Keski-Suomen aluetoiminnan tulevia Facebook-sivuja. Aluesivuilla haluamme lisätä coaching-tietoisuutta ja -tunnettuutta maakunnassa. Sivut  mahdollistavat myös paikallisten alan osaajien näkyvyyden, jolloin yhteistyökumppaneiden ja yksittäisten ihmisten on helpompi löytää itselleen sopiva palvelu ja ammattilainen.

Työpajassa määrittelemme Facebook-sivujemme tavoitteet, sisällölliset teemat, meille sopivan tyylinsekä kuinka sisällöntuotannon käytännössä järjestämme.

Ajankohta: 29.9.2022 klo 18-20.00
Paikka: Crazy Town, Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä
Tilaisuuden vetäjä: Anna Sorko

Tervetuloa mukaan luomaan houkuttelevia ja toimivia Facebook-sivuja sekä samalla verkostoitumaan muiden keskisuomalaisten ammatti-coachien kanssa.

Tilaisuus pidetään työpajaluonteensa vuoksi vain livenä, ja on tarkoitettu Keski-Suomen alueella asuville coacheille.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot anna.sorko@gmail.com

29 syyskuun