« All Tapahtumat

Kevätparveilu ja kevätkokous, 21.5.2018, Helsinki

toukokuu 21 @ 14:00 - 21:00

Keynote 1 – Marika Tammeaid

Marika Tammeaid kertoo, minkälaisia yhteiskunnallisia haasteita Suomella on edessä megatrendien näkökulmasta. Lisäksi pohditaan yhdessä sitä miksi, coachien kannattaisi olla megatrendeistä selvillä.

Marika Tammeaid toimii johtavana asiantuntijana Sitran julkisen johtamisen avainalueella. Hän on ratkaisukeskeinen coach, johtamisvalmentaja sekä coachien ja työnohjaajien pitkäaikainen kouluttaja.

Lue lisää Marikasta ja Marikan blogista tästä linkistä.

Keynote 2 – Nina Uusitalo

Aivojen hyvinvointi ja tasapainoinen käyttö ovat avaimia menestykseen kaikilla elämänalueilla. Neuropsykologi Nina Uusitalo tutustuttaa kuulijat aivoihin ja Aivotaitoihin.

Nina Uusitalo on neuropsykologi, kouluttaja, työnohjaaja ja konsultti. Nina on kirjoittanut yhdessä kollegansa Heli Isomäen kanssa kirjan Aivotaidot Käytä päätäsi paremmin (2017, Gummerus).

Tilaisuudessa on mahdollista ostaa Aivotaidot -kirjoja.

Reilun tunnin mittaisia workshoppeja on tarjolla kolme ja voit ilmoittautua niistä mieleiseesi:
– Self coaching/Minna Rasila: Sinulla on itsessäsi aina koutsi saatavilla! Workshopissa kerätään koutsien kokemuksia itsensä koutsaamisesta ja luodaan uusi malli self coachingiin.
– Neuro coaching/Mirva Mäki-Petäjä: Neurotieteet tukevat coachingia. Workshopissa selkiytetään käytännön läheisesti miten aivotieteellistä ajattelua voi tuoda myös omaan valmennustyöhön.
– Coaching tavoitteet/Taru Tuomisto: Coaching on tavoitteeellista toimintaa. Worksopissa käsitellään tavoitteiden syvintä olemusta, suunnitellaan miten tavoitteet tuodaan käytännön tasolle sekä muotoillaan niistä inspiroivia ja eteenpäin vieviä.

Illallinen

Illan Get Together’issä pääset peilaamaan ajatuksiasi muiden osallistujien kanssa. Luvassa inspiroivaa ja iloista yhdessäoloa.

Tervetuloa mukaan! Tilaisuus on maksuton jäsenille. Ei hätää, vaikka et vielä olisikaan jäsen, pääset mukaan 70 eurolla.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä tai Jäsenextran kautta

Huom! Kevätkokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet – edellyttää kuitenkin ilmoittautumista.
Kevätparveiluun mahtuu mukaan 40 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu pian!

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna