LUOVIA MENETELMIÄ VALMENNUKSEN TUKENA – 7.2.2022

helmikuu 7, 2022 @ 17:00 - 19:00

Luova toiminta; mitä tahansa se onkaan – on yksi hienoimmista työkaluista joita valmentajalla työkalupakissaan on. Luova toiminta auttaa asiakasta oivalluksien, intuition vahvistamisen, hyvinvoinnin lisäämisen.

” Luovassa toiminnassa ihminen saa etäisyyttä arkeensa, uudenlaisia näkökulmia elämäänsä sekä merkityksellisyyden kokemuksia. Muodostuu ympäristö, jossa näköalat avautuvat ja omaa elämäntarinaa on mahdollista muovata vuorovaikutuksessa omiin tunteisiin ja kokemuksiin sekä toisiin ihmisiin.” (THL)

Tässä jäsentilaisuudessa käydään läpi erilaisia luovia tekniikoita, joita voi ottaa käyttöön asiakastyöhön ja miksei valmentajan itsensäkin kehityksen ja hyvinvoinnin tueksi.

Ajankohta: ma 7.2.2022 klo 17.-19.00
Toteutus: virtuaalisesti Zoomilla
Kouluttaja: Henna Laitinen, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, ja – valmentaja draamakasvattaja
Hennan nettisivuihin ja tarjoamiin palveluihin voit tutustua tästä