MENESTY COACHINA – TUOTEKEHITYSTYÖN ERIKOISAMMATTITUTKINTO COACHEILLE

15 helmikuun, 2022 @ 09:00 - 15 marraskuun, 2022 @ 15:30

Menesty Coachina on yrittäjinä toimiville coacheille suunnattu koulutusohjelma, joka edistää yrittäjien verkostoitumista ja osaamista. Suomen Coaching-yhdistys on räätälöinyt sen coacheille ympäri Suomen yhdessä Yksinyrittäjäakatemian kanssa. Koulutuksen aiheita ovat mm. myynti ja markkinointi, digitaaliset työkalut, palvelumuotoilu, talous ja kasvu. Sisällöt sovelletaan omaan yritystoimintaan ja itsensä kehittämiseen.

Koulutus sopii kehittymishaluisille yrittäjille, jotka ovat valmiita oppimaan uutta muiden yrittäjien seurassa. Saat tuoreita näkemyksiä yritystoimintasi eri osa-alueisiin ja löydät kumppaneita. Ohjelma sopii erityisen hyvin coachille, jolla on ideoita tai suunnitelmia, joiden läpivientiin hän toivoo sparrausta.

Yrittäjä opiskelee oppisopimuksella omassa yrityksessään, omaa yritystä kehittäen. Oppisopimus mahdollistaa maksuttoman koulutuksen sekä mentoroinnin. Mentorin voi valita itse omista verkostoista ja Hyria maksaa mentorille 80e/kk korvausta.

Aikataulu: 15.2. – 15.11.2022
Koulutuspäivän kesto: klo 9.00 – 15.30
Toteutus: Koulutuksessa on sekä etäpäiviä että lähipäiviä Hyvinkäällä (lähipäivissä etäosallistumismahdollisuus)

Järjestämme koulutuksen info-tilaisuuden 7.12.2021 klo 17.00. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä