MENESTY COACHINA – TUOTEKEHITYSTYÖN ERIKOISAMMATTITUTKINNON ESITTELY – 7.12.2021

7 joulukuun @ 17:00 - 18:00

Menesty Coachina on yrittäjinä toimiville coacheille suunnattu koulutusohjelma, joka edistää yrittäjien verkostoitumista ja osaamista. Suomen Coaching-yhdistys on räätälöinyt sen coacheille ympäri Suomen yhdessä Yksinyrittäjäakatemian kanssa. Koulutuksen aiheita ovat mm.myynti ja markkinointi, digitaaliset työkalut, palvelumuotoilu, talous ja kasvu. Sisällöt sovelletaan omaan yritystoimintaan ja itsensä kehittämiseen.

Koulutus sopii kehittymishaluisille yrittäjille, jotka ovat valmiita oppimaan uutta muiden yrittäjien seurassa. Saat tuoreita näkemyksiä yritystoimintasi eri osa-alueisiin ja löydät kumppaneita. Ohjelma sopii erityisen hyvin coachille, jolla on ideoita tai suunnitelmia, joiden läpivientiin hän toivoo sparrausta.

Yrittäjä opiskelee oppisopimuksella omassa yrityksessään, omaa yritystä kehittäen. Oppisopimus mahdollistaa maksuttoman koulutuksen sekä mentoroinnin.

Tässä jäsentilaisuudessa koulutuksen käydään läpi koulutuksen sisältö ja tavoitteet. Pääset tutustumaan ohjelmaan ja kysymään koulutuksen järjestäjältä mahdollisia kysymyksiä, joita sinulle on noussut mieleen.

Ajankohta: 7.12.2021 klo 17. – 18.00
Toteutus: Zoomilla
Koulutuksen esittelijä: Petra Pulkkinen, Yksinyrittäjäakatemia/Opineo

Menesty Caochina – Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto coacheille -koulutuksesta löydät lisätietoja tästä

Ilmoittaudu tästä koulutuksen esittelytilaisuuteen
Jos et ole vielä Suomen Coaching-yhdistyksen jäsen, liity heti – ja olet osa Suomen suurinta coachien yhteisöä.

7 joulukuun