« All Tapahtumat

maaliskuu 5, 2019 @ 17:00 - 19:30

-Oivalla vahvuutesi – hio timanttisi
-Kirkasta kohderyhmäsi – hurmaa asiakkaasi
-Luo menestystarinoita – näe paras muissa

Tapahtuman kouluttaja, coach Anne Karilahti on työskennellyt aikaisemmin mediamaailmassa myynnin ja markkinoinnin parissa. Illan aikana hän kertoo oman tarinansa. Samalla saat vinkkejä siihen, miten sinä rakennat oman menestystarinasi.

Tilaisuus on valmennuksellinen kokonaisuus. Pääset itse pohtimaan ja reflektoimaan omaa valmentajuuttasi. Kotiinviemisinä saat oivalluksia, työkaluja ja ideoita, joita voit käyttää coachatessasi muita.

Ajankohta: ti 5.3. klo 17.00 – 19.30
Paikka:Valmentamo, Lauttasaari, Itälahdenkatu 20A, 3 krs, 00200 Helsinki

Kouluttaja: Anne Karilahti, Life Coach -kouluttaja, toimitusjohtaja, Valmentamo

Anne Karilahti 47v, on yksi henkisen valmennuksen uranuurtajista Suomessa. Hänen toimintaansa on aina ohjannut intohimo mielen voimaan ja ihmisen henkiseen kasvuun.

Anne Karilahti on perustanut valmennusyritys Valmentamon 2008, joka on kouluttanut satoja ratkaisukeskeisiä valmentajia ja valmentanut tuhansia yksittäisiä ihmisiä niin yrityksissä kuin työelämässäkin.

Valmentamon valmentaja-opiskelijat ovat niin yksityisiä henkilöitä kuin eri ammattienkin edustajia; opettajia, lääkäreitä, psykologeja, johtajia, esimiehiä, toimittajia jne.

Aikaisemmin Anne Karilahti on toiminut mediassa myynnin ja markkinoinnin parissa.

Annen kirjallisen tuotokset:
Vapaaksi – luo itse oma elämäsi 2014, Readme, toinen painos 2018
Vapaaksi kiloista – laihdu mielelläsi 2015, Readme
Onnellinen perhe – viisaan vanhemman valmennusopas Readme 2019, Readme

Lisäksi Anne on ollut mukana lukuisissa yhteistyökuvioissa mm. asianatuntijaesiintyjänä valmennukseen liittyvissä asioissa mm. televisiossa Kukkaron Herraksi -ohjelmassa;  Tuottanut kirjallista materiaalia Iltalehti-, Minä Olen -, Kauneus ja Terveys -, Kunto Plus -lehtiin ja ollut haastateltavana   Radio Novassa ja Radio Nostalgiassa. Lisäksi hän on tehnyt koulutusyhteistyötä Sitran, Laurea ammattikorkeakoulun, ja Aaltoyliopiston kanssa. page1image5772784

Tilaisuus on ilmainen Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenille.
Jäseneksi ovat tervetulleita liittymään kaikki coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneet.

Tarkemmat tiedot

maaliskuu 5, 2019