Mindful Coaching – Vaikuttavan työotteen työkalut – 3.10.2022

3 lokakuun klo 17:0018:30

Viisi vinkkiä uuteen työotteeseen, jolla erotut taitavana ja vaikuttavana coachina ja onnistut yhä vaivattomammin.

Coachingissa huippuonnistumiset syntyvät, kun ammattitaitoon yhdistyy lähes käsin kosketeltava läsnäolon aitous ja työskentelyä syventävät konkreettiset harjoitukset ja työtavat.

Mindful Coaching on työote, jossa läsnäoloa ja oivalluksia tukevat konkreettiset harjoitukset yhdessä lisääntyvien läsnäolotaitojen kanssa voivat nostaa asiakastyösi aivan uudelle tasolle.

Osallistumalla jäseniltaan

• Opit, kuinka voit mindfulnessin avulla löytää uuden vaikuttavan työotteen ja samalla erottua yhä kasvavasta coachien joukosta
  • Saat konkreettisia vinkkejä ja harjoituksia uuteen työotteeseen ja sen soveltamiseen asiakkaiden kanssa
  • Voit yhä useammin löytää parhaan itsestäsi coachina
  • Voit alkaa heti soveltamaan oppimaasi asiakastyössäsi

Tule mukaan laajantamaan työkalupakkiasi konkreettisilla ja helposti sovellettavilla harjoituksialla ja työtavoilla!

Ajankohta: ma 3.10.2022 klo 17.-18.30
Toteutus: Virtuaalisesti Zoom-alustalla
Kouluttaja: Antti-Juhani Wihuri, Coach

Jäsenilta tarjoaa samalla näkymän laajemman Mindful Coaching -ohjelman antiin. Ohjelma on järjestetty jo 12 kertaa ja ohjelmaan on osallistunut lähemmäs 200 coachia ja työnohjaajaa. Ohjelman näillä näkymin viimeinen toteutus käynnistyy 14.10. Jos laajempi ohjelma kiinnostaa, käy jo tässä vaiheessa katsomassa ohjelman tiedot ja merkitse ajankohdat kalenteriisi.

Antti-Juhani Wihuri

Jäsenillan ohjaa johdon ja työyhteisöjen valmentaja ja mindfulnessohjaaja CFM Antti-Juhani Wihuri, jonka perustama Mind at Work Oy on mindfulnessin työelämäsovellusten edelläkävijöitä Suomessa.

Antti-Juhanilla on yli 30 vuoden kokemus meditaatiomenetelmistä. Hän on myös ICF:n sertifioima coach ja hänellä on yli 15 vuoden coaching-kokemus. Antti-Juhani on Mindful Coaching -ohjelman kehittäjä ja valmentaja ja hän myös kouluttaa työelämän mindfulness-ohjelmiin erikoistuneita ohjaajia. Hänen kirjansa Mindfulness työssä (AlmaTalent 2014, 4. painos 2020) on yksi luetuimpia aiheestaan.

Tapahtuma sisältyy Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenmaksuun. Ei-jäsenen hinta on 35€
Jos et vielä ole jäsen, liity coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneiden huippuyhteisöön

3 lokakuun
17:00 — 18:30