MITÄ VOIMME OPPIA TOISILTAMME? – Työnohjaus ja Coaching

9 syyskuun @ 16:00 - 19:00

20€

Tervetuloa Suomen Coaching-yhdistyksen ja Suomen työnohjaajat ry:n yhteiseen työpajaan avaamaan ajatteluasi coachingista ja työnohjauksesta.

Työnohjaus ja coaching ovat molemmat erinomaisia ohjausmuotoja – niissä on yhteneväisiä piirteitä ja toisaalta myös on seikkoja, jotka vievät painopisteitä erilleen.

Jäsenillassa pohditaan:

• Mitä mielikuvia coachingiin ja työnohjaukseen liittyy?
  • Minkälaisia yhteneväisyyksiä löydämme?
  • Missä kohdin ohjausmuodot eroavat toisistaan?
  • Mitä voimme oppia toisiltamme?

Tämä fasilitoitu työpaja innostaa katsomaan asioita monelta suunnalta. Pääset keskustelemaan sinua innostavista aiheista: coachingista ja työnohjauksesta.  Keskusteluissa opit uutta ja voit nähdä asioita uudessa valossa.

Jotta kaikki se arvokas tieto, joka syntyy työpajassa, jää talteen, käytämme pienryhmien ajatusten kirjaamiseen tietokoneita/tabletteja – otathan oman laitteesi mukaan.

Ajankohta: keskiviikko 9.9.2020 klo 16.00-19.00
Paikka: Ammattikorkeakoulu Metropolia, Myllypuro-Sali, 1. krs, Myllypurontie 1, Helsinki
Hinta:  20 €

Tilaisuus on tarkoitettu Suomen Coaching-yhdistyksen ja Suomen Työnohjaajat STOryn jäsenille. Osallistumismaksu 20 € kattaa ohjelman ja pientä purtavaa.

Mukaan mahtuu 35 Suomen Coaching-yhdistyksen jäsentä.
Varmista paikkasi ja ilmoittaudu heti.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 27.8.2020

9 syyskuun