NÄKÖKULMAT JA RIKAS TARINA – SCY & STORY – 26.4.2021

huhtikuu 26 @ 17:00 - 18:30

Suomen Työnohjaajat ry:n (STOry) ja Suomen Coaching-yhdistyksen (SCY) yhteisessä kirjapiirissa luetaan tällä kertaa Antti S. Mattilan Näkökulman vaihtamisen taito.

Näkökulman vaihtamisen taito on yleistajuinen klassikkotietokirja kaikille oman ajattelunsa kehittäjille. Kirja käsittelee taitoa, jota voidaan pitää työnohjaajien ja coachien yhtenä ydintaidoista.

”Ihmisiä eivät järkytä asiat, vaan heidän uskomuksensa niistä.”
Epiktetos

Elämässä eteen tulevien tilanteiden tarkastelu erilaisista ja usein yllättävistäkin näkökulmista helpottaa kaikkea sosiaalista kanssakäymistä. Toisten ajattelutavan ymmärtäminen ja omista pinttyneistä mielipiteistä luopuminen on paitsi merkki joustavuudesta myös henkisestä sopeutumiskyvystä. Ongelmien luova ratkaisu sekä työ- että yksityiselämässä edellyttää tahtoa kyseenalaistaa tutut ja turvalliset kaavat.

Kirjapiirissä keskustelemme kirjasta ja sen herättämistä ajatuksista.

Ajankohta: ma 26.4.2021 klo 17.00 – 18.30
Toteutus: Zoom-alustalla
Linkki zoom-alustalle ja tarkemmat osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä
Tilaisuuden fasilitoi: Riitta Malkamäki, STOryn puheenjohtaja

Kirjapiiriin ovat tervetulleita STOryn ja SCY:n jäsenet.

Ilmoittaudu viimeistään to 22.4.
Linkki kirjapiiriin lähetetään ilmoittautuneille.

Tilaisuus sisältyy Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenmaksuun

huhtikuu 26