ORGANISAATIO-COACHING – 30.8.2021

elokuu 30 @ 17:00 - 19:00

ORGANISAATIO-COACHING – ORGANISAATIOIDEN KEHITTÄMISTÄ COACHING-FILOSOFIAN POHJALTA

Coaching on jatkuvasti laajentunut, ja sitä on alettu soveltaa uusille alueille. Yksilö-coaching oli lähtökohta, mutta nopeasti syntyi myös ryhmä-coaching. Nyt tutkimme tiiviisti tiimi-coachingia. Seuraava vaihe on soveltaa coaching-ajattelua koko organisaation kehittämiseen.

Osallistujana tähän jäsentilaisuuteen sinulle tarjoutuu tilaisuus saada näkymä coachingin tulevaisuuteen ja mahdolliseen seuraavaan vaiheeseen.

Ajankohta: ma 30.8.2021 klo 17-19.00
Toteutus: Virtuaalisesti Zoom-alustalla
Kouluttaja: Kaj Hellbom, business coach, BCI

Kouluttaja Kaj Hellbom on business coach ja johtamisen kehittäjä. Hän on ollut mukana rakentamassa suomalaista coaching-kenttää 2000-luvun alusta lähtien. Kaj oli Suomen Coaching-yhdistyksen ensimmäinen puheenjohtaja 2004-2006. Hän on myös BCI Business Coaching instituutin perustaja ja omistaja. BCI on 15 vuoden aikana kasvanut Suomen johtavaksi coach-kouluttajaksi. Käy tutustumassa www.bci.fi

Kajn motto: Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, ellei kokeile!

Tilaisuus on tarkoitettu Suomen coaching-yhdistyksen jäsenille ja sisältyy jäsenmaksuun.

elokuu 30