Oulu: AGILE COACHING – MITÄ SE ON? – siirtyy syksylle 2020

31 maaliskuun @ 17:00 - 19:30

Tilaisuus siirretään pidettäväksi syksylle, ja ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Syynä siirtämiseen on varautuminen koronavirukseen leviämiseen. Suomen hallitus on 12.3.2020 linjannut, että tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.

Ketteryydestä puhutaan paljon ja kaikkialla. Mutta miten organisaatiot sitten tulevat ketteriksi ja pitävät ketteryyttä yllä?

Agile Coach on työrooli, jonka tehtävä on tukea ketteryyttä halki organisaation. Coach toimii läheisesti ketterien tiimien parissa, valmentaen ja sparraten hyvien käytäntöjen noudattamisessa ja parantamisessa, ihmistä unohtamatta. Hän toimii myös ketteryyden esimerkkinä muulle organisaatiolle ja pitää huolen, ettei ketteryys jää pelkäksi puheeksi tai ketterien menetelmien käyttöön ottaneiden osastojen saarekkeeksi.

Jäsenemme Arto Rytkönen tulee kertomaan meille agile coach roolista ja toiminnasta ketteränä valmentajana. Luvassa on näkökulmia niin yksilöiden, tiimien kuin sidosryhmien kanssa toimimisesta ennen kaikkea käytännön näkökulmasta.

Ajankohtatiistai 31.3.2020 klo 17.00 – 19.30 (kahvia/teetä ja pieni iltapala tarjolla 16.45)
Paikka: ilmoitetaan lähiaikoina, ilmoittautuneille lähetetään viesti

Kouluttaja

Arto Rytkönen työskentelee Mtech Digital Solutionilla Agile Coachina, Concept Designerina, Fasilitaattorina ja Product Managerina. Työssään hän valmentaa ja tukee Scrum-tiimejä, tuoteomistajia, asiakasorganisaatiota ja omaa organisaatiotaan kaikessa ketterään ohjelmistokehittämiseen sekä kokonaisketteryyteen liittyvässä toiminnassa.

Tutustu Arton LinkedIn-profiiliin tästä

Ilmoittautuminen OULUn tapahtumaan tästä. Tapahtuma sisältyy jäsenmaksuun Suomen Coaching-yhdistyksen ja STOry:n jäsenille. Muut 30€/hlö

31 maaliskuun

Clear Mind, koulutustilat