Oulu: aluetilaisuus: Coaching Day & kevätkokous – 19.5.2022

19 toukokuun klo 12:0017:00

Tervetuloa Oulun Coaching Day -tapahtumaan, jossa seurataan yhdessä Coaching Dayn Zoom-striimiä ja keskustellaan puheenvuorojen herättämistä ajatuksista.

Kevään 2022 Coaching Day’ssä on mielenkiintoinen ohjelma:

– Coaching organisaation virroissa ja vastavirroissa
– Merkityksellisiä kohtaamisia
– Johtajan 100 päivää – kolme askelta perustan rakentamiseen
– Coach – viesti lupaus vaikutuksesta!

Ajankohta: 19.5.2022 klo 12.00 – 17.00
Paikka: Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53, 90100 Oulu
Tilaisuuden vetäjä Oulussa: Heli Koppelo, Aluevastaava

Tilaisuudessa on osallistujille tarjolla välipalaa.

Aikataulu

12.00 – 12.50 Kevätkokous

13.00 – 13.50 Coaching organisaation virroissa ja vastavirroissa – Sari Ilo
14.00 – 13.50 Merkityksellisiä kohtaamisia – Pirjo Kuusela
15.00 – 15.50 Johtajan 100 päivää – kolme askelta perustan rakentamiseen – Maarit Tiililä, Anitta Niemelä, Sari Ajanko
16.00 – 16.50 Coach – viesti lupaus vaikutuksesta! – Perttu Laaksonen

Coaching organisaation virroissa ja vastavirroissa

Sari Ilo, Coach MCC, PsL, KM,  työ- ja organisaatiopsykologi, ja psykoterapeutti.  Hän toimii omassa yrityksessään Iloco Oy:ssä ja verkostokumppanina Coachingtoimisto Pointissa.  (Vuoden Coach 2021)

Coachingin erityispiirteenä on se, että siinä tavoite asetetaan yleensä sekä organisaation että asiakkaan toimesta. Asiakkaana on toisin sanoen samanaikaisesti sekä organisaatio että yksilö

Puheenvuorossaan Sari pohtii, mitä tämä merkitsee coachin kannalta? Voiko asetelmasta syntyä ristiriitoja?

Merkityksellisiä kohtaamisia

Pirjo Kuusela, KTM, Ammatillinen opettajapätevyys, Laillistettu kiinteistövälittäjä ja Auktorisoitu pankkiiri. (Vuoden coach 2011)
Pirjo on Yhteiskuntavastuujohtajana Nordeassa. Tämän lisäksi hän coachaa ja pitää keynote puheenvuoroja Coachingin voimasta työyhteisöissä.

Puheenvuorossa käsitellään kohtaamisen voimaa – yhdessä olemme enemmän
Merkityksellisyyden ydin on mahdollistaminen, luottamuksellisen ilmapiirin luominen ja usko ihmiseen.
Yhteiskuntavastuu hankkeiden vapaaehtoistyössä, yrityksen työntekijät kulkevat toisen ihmisen rinnalla ja edistävät voimaantumista ja uuden oppimista.

Tarina matkasta jossa kaikki voittavat!

Johtajan 100 päivää – kolme askelta perustan rakentamiseen

– Maarit Tiililä, PCC, uuden edessä olevien johtajien ja johtoryhmien coach (vuoden coach 2018)
– Anitta Niemelä, PCC, johdon coach ja johtoryhmien kehittäjä
– Sari Ajanko, PCC, johdon coach, moninaisuuden johtaminen ja johtajan itsetuntemus

Puheenvuorossa käsitellään: Miten maltat pysähtyä saadaksesi vauhtia? Miten lähteä yhdessä samaan suuntaan? Miten nousta johtajana uudelle tasolle?

Coach – viesti lupaus vaikutuksesta! – Perttu Laaksonen

– Perttu Laaksonen, Koulutuspäällikkö, FM, puheviestinnän valmentaja, työnohjaaja, työyhteisösovittelija
Perttu Laaksonen toimii päätoimisena puheviestinnän valmentajana vaativan tason viestintäkoulutustehtävissä niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella vuodesta 2001 (Suomen Puheopiston koulutuspäällikkö, Puhe Production Oy koulutuspäällikkö). Lisäksi TV-toimittajataustaa (esim. Saksan television ARD:n Suomen maakoordinaattori)

Puheenvuorossa käsitellään:  Miksi coach kannattaisi ottaa? – perustele tarve. Mitä vaikutusta yhteistyöstä coachin kanssa on? – perustele vaikutukset. Miten asiat muuttuvat? – luo näky tulevasta

Koska tarjoilu varataan osallistujamäärän mukaan, on ilmoittautuminen sitova.

19 toukokuun
12:00 — 17:00