Oulu: COACHING SUPERVISION – TIE AMMATILLISEEN KASVUUN 4.11.2019

marraskuu 4 @ 17:00 - 19:30

Järjestämme tilaisuuden, jossa osallistujat katsovat yhdessä Helsingistä striimattavan tapahtuman ”Coaching Supervision – Tie ammatilliseen kasvuun”.

Coaching supervision, coachingin työnohjaus, mahdollistaa syvällisen ammatillisen kasvun sekä työhyvinvoinnin ylläpitämisen. Huolimatta työnohjauksen monista hyödyistä, harva coach kuitenkaan käy itse työnohjauksessa. Ammatillinen kehittyminen ja omasta työhyvinvoinnista huolehtiminen on paitsi laadukkaan coachingtyön perusta, myös tärkeä ammattieettinen kysymys.

SCY:n jäsenillassa tutustutaan työnohjaukseen ja ennen kaikkea syvennytään niin teoreettisella kuin käytännön tasolla coaching supervisioniin.

Live Striimausten yhteiskatsomossa kokoonnutaan yhteen, katsotaan Helsingistä striimattavaa lähetystä, keskustellaan ja tehdään harjoituksia. Pääset vaihtamaan mielipiteitä, reflektoimaan kuulemaasi sekä tutustut ja verkostoidut aiheesta kiinnostuneiden kollegoiden kanssa.

Ajankohta: 4.11.2019 klo 17-19.30
Paikka: Tellus, Frost-club, Erkki Koiso-Kanttilankatu 2 B, 90570 Oulu
Illan emäntä Oulussa: Hannele Martti, HM Coach

Kouluttaja Peter Peitsalo, BoMentis Coaching House

Peter on sertifioitu business coach, johdon ja esimiesten työnohjaaja & coach (Master CSLE) sekä sertifioitu coachien ja työnohjaajien kouluttaja (Master TSC).

Lisätietoja Peteristä tästä.
Peter löytyy myös LinkedInistä ja Twitteristä

Tapahtuma sisältyy jäsenmaksuun Suomen Coaching-yhdistyksen ja STOry:n jäsenille ja SCY:n jäsenen kutsumalle vieraalle. Muille hinta on 30€/hlö.

marraskuu 4

Tellus, Frost-club