Oulu: OMAKUVA – MINÄKUVA – 13.1.2020 – yhteiskatsomo

tammikuu 13 @ 17:00 - 19:30

OMAKUVA – MINÄKUVA on luova menetelmä itsensä kehittämiseen valokuvauksen avulla.

Kuva sanoittaa tunteita ohi järkiperäisen ajattelun. Siinä hetkessä ihminen on yksin itsensä kanssa ja kuvan tekeminen on konkreettista ja totta.

Omakuvan tekeminen on luova prosessi, jonka aikana valokuvaa ja kirjoittamista käytetään apuna omien kehityskohtien tutkimisessa.

Tavoitteena on löytää toiminnallisen tehtävien kautta uutta näkökulmaa vanhoihin ajatus- ja toimintamalleihin.

Ajankohta: 13.1.2020 klo 17.00 – 19.30 (kahvia/teetä ja pieni iltapala tarjolla 16.45)
Paikka: Business Kitchen OAMK, Kotkantie 1, 90250 Oulu
Tilaisuuden emäntä Oulussa: Hannele Martti, Coach

Kouluttaja:
Leena Louhivaara,
Valokuvaaja, kouluttaja, ratkaisukeskeinen työnohjaaja

Leena Louhivaara
tel + 358 40 555 0617
leena@louhivaara.fi
www.louhivaara.fi
www.omakuvaminakuva.fi
facebook.com/louhivaara