Oulu: TIEDÄTKÖ, MIKÄ SINUA MOTIVOI? – 2.3.2020

2 maaliskuun @ 17:30 - 19:00

Järjestämme Oulussa tilaisuuden, jossa osallistujat katsovat yhdessä Helsingistä livenä striimattavan tapahtuman Tiedätkö, mikä sinua motivoi”. Osallistujat pääsevät keskustelemaan toistensa kanssa alustuksen pohjalta sekä tekemään yhdessä mahdolliset harjoitteet.

Tutustuminen Steven Reissin Motivaatioteorian mukaisiin motiiveihin.

Teoria perustuu 16 elämän perustarpeeseen eli motiiviin. Nämä motiivit ohjaavat meitä kaikessa tekemisessä. Kun tunnemme motiivimme, osaamme tehdä oikeita valintoja ja onnistumme niin yksityiselämässä kuin työssä. Näillä kaikilla motiiveilla on kaksi ominaisuutta: mitä halutaan ja miten paljon halutaan. Jokainen haluaa näitä samoja asioita, mutta ei yhtä suuressa määrin. Toisin sanoen, jokainen asettaa ne erilaiseen yksilölliseen tärkeysjärjestykseen.

Motivaatioiden tuntemus tukee itsensä ja muiden johtamista, opettaa ymmärtämään ja hyödyntämään erilaisuutta, vahvistaa ihmisten välistä luottamusta niin yksityis- kuin työelämässä, ehkäisee ristiriitoja sekä auttaa konfliktien ratkaisemisessa

Ajankohta:
2.3.2020 klo 17.30 – 19.00 (kahvia/teetä ja pieni iltapala tarjolla 17.15)
Paikka: Business Kitchen OAMK, Kotkantie 1 Oulu
Oulussa tapahtuman emäntänä toimii Hannele Martti

Kouluttaja:
Shani Livson

Johtamisen ja työhyvinvoinnin kouluttaja ja valmentaja, RMP Master motivaatiovalmentaja, Kätilö, HM

Tutustu Shaniin tästä

Lisätietoja Reis Motivaatioprofiilista

Ilmoittautuminen OULUn tapahtumaan tästä. Tapahtuma sisältyy jäsenmaksuun Suomen Coaching-yhdistyksen ja STOry:n jäsenille. Muut 30€/hlö

2 maaliskuun