Oulun seudun coachien tapaaminen – 24.2.2022

24 helmikuun klo 16:3018:00

Hei Oulun alueen coachit!

Suomen Coaching yhdistys SCY haluaa kehittää alueellista toimintaansa. Oulun seudulla on alueellista toimintaa ollutkin ennen pandemiaa, mutta nyt kokoan uudestaan yhteen kaikille Oulun alueen coacheille suunnattua verkostoa – toki edelleen koronatilanne huomioiden.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Aluetoiminnan tarkoituksena on lisätä tietoisuutta sekä SCY:n toiminnasta että alueellisista coaching- ja valmennuspalveluista. Lisäksi tavoitteena on tarjota vertaistukea ja edistää coachien yhteistyötä ammatillista verkostoa kehittämällä.

Kokoonnumme aluksi kahvittelun merkeissä verkostoitumaan ja kartoittamaan toiveita ja ideoita verkoston toiminnan pohjaksi.

Ajankohta: to 24.2.2022 klo 16.30-18.00
Paikka: Oulun keskustassa tai liepeillä. Tarkka osoite varmistuu myöhemmin ja tieto lähetetään ilmoittautuneille.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:  sähköposti heli(at)koppelo.fi tai p. 0400816560 (myös WhatsApp).

24 helmikuun
16:30 — 18:00

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.