Pohjois-Suomi aluetilaisuus: Ammatillinen kirjapiiri – 12.9.2022

12 syyskuun klo 17:0019:00

Pohjois-Suomen Coachit tapaavat seuraavan kerran Oulussa ammatillisen kirjapiirin merkeissä.
Kirjana on Stanley Rosenbegin teos Opas vagushermon parantavaan voimaan.

Ajankohta: ma 12.9. klo 17–19.
Paikka: Oulun keskustassa/lähistöllä, ilmoitamme tarkan osoitteen lähempänä tapaamista.
Ilmoittautumiset: heli@koppelo.fi tai WhatApp 0400 816 560.

Tervetuloa keskustelemaan kirjan herättämistä ajatuksista coach-kollegoiden kanssa, ja myös vaikuttamaan kirjapiirin seuraavaan kirjavalintaan!

Käytännönläheisessä oppaassaan Opas vagushermon parantavaan voimaan Stanley Rosenberg auttaa meitä ymmärtämään aivohermojen elintärkeää roolia psykologiselle ja fyysiselle terveydellemme.

Kirjassa on helppoja harjoituksia vagushermon toiminnan säätelemiseksi ja yksinkertaisia testejä vagaalisen toiminnan testaamiseksi vain muutamissa minuuteissa. Kirja on tarkoitettu niin terveydenhuollon ammattilaisille, kehoterapeuteille kuin tavallisille lukijoille. Uusi lähestymistapa paranemiseen antaa toivoa kroonisista sairauksista, masennuksesta ja traumoista kärsiville sekä autismikirjon häiriöiden oireiden lievittämiseen.

(lähde ja kuva: https://kauppa.viisaselama.fi/sivu/tuote/opas-vagushermon-parantavaan-voimaan/3272705)

12 syyskuun
17:00 — 19:00

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.