Pohjois-Suomi, aluetilaisuus: Ammatillinen kirjapiiri ”Keskustelun voima” – 1.3.2023

1 maaliskuun klo 17:0019:00

Pohjois-Suomen Coachit tapaavat seuraavan kerran Oulussa ammatillisen kirjapiirin merkeissä.
Kirjana on Vuoden Coach 2022 Ilona Rauhalan kirjoittama kirja ”Keskustelun voima”.

Ajankohta: ke 1.3.2023 klo 17–19.
Paikka: Magnolia Coffee & Bakery, Pekurin kulma

Ilmoittautumiset: heli(at)koppelo.fi tai WhatApp 0400 816 560.

Tervetuloa keskustelemaan kirjan herättämistä ajatuksista coach-kollegoiden kanssa, ja myös vaikuttamaan kirjapiirin seuraavaan kirjavalintaan!

Kirjan esittely:
Keskustelun voima – Kehity keskustelijana​

Haluatko parantaa kanssakäymistäsi ihmisten kanssa työelämässä, parisuhteessa, vanhempana ja ystävänä? Hyvistä keskustelutaidoista on hyötyä kaikissa tilanteissa.

​Kirja esittelee selkeän viisivaiheisen mallin, jota harjoittelemalla jokainen voi kehittyä keskustelijana. Sen ansiosta sekä kolmen minuutin kahvilakohtaamiset että pitkää valmistautumista vaativat erityiskeskustelut sujuvat entistä sulavammin.​

Lisätietoja kirjasta: https://otava.fi/kirjat/keskustelun-voima

Jos et vielä ole jäsen, liity coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneiden huippuyhteisöön

1 maaliskuun