Positiivinen psykologia coachingissa – 22.8.2022

22 elokuun klo 17:0019:00

Positive Psychology Coaching kehittää, kasvattaa ja kukoistuttaa!

Tervetuloa jäsentilaisuuteen kuulemaan, mitä kaikkea on positiivisen psykologian valmennus eli Positive Psychology Coaching.

Positive Psychology Coach® –koulutusohjelman kehittäjä ja positiivisen psykologian valmennustaitojen kouluttaja, Viivi Pentikäinen kertoo jäsenillassa, mitä kaikkea positiivisen psykologian coaching on, ja mihin tämä tutkitusti tehokas valmennussuuntaus perustuu.

Jäsentilaisuuden aikana osallistujat saavat yleiskatsauksen Positive Psychology Coachingin tutkimuksesta, menetelmistä ja vaikutuksista sekä pääsevät testaamaan useampaa tehokasta Positive Psychology Coaching -valmennusharjoitusta.
Illan aikana luodaan katsaus myös coachingin ja positiivisen psykologian 20 vuoden yhteiseen taipaleeseen Suomessa ja maailmalla.

Jäsentilaisuuteen osallistuneille jaetaan omaan asiakaskäyttöön muutama tehokas ja helppokäyttöinen PPC-valmennustehtävä, jota voi testata omien asiakkaitten kanssa.
Tilaisuuden aikana on myös mahdollisuus keskustella ja kysyä positiivisen psykologian valmennuksen eroista ja yhtäläisyyksistä muihin suuntauksiin sekä pohtia yhdessä mahdollisia uusia tuulia, joita Positive Psychology Coaching voisi tuoda Suomen coachingin ammattilaisille.

Ajankohta: ma 22.8.2022 klo 17-19.00
Toteutus: virtuaalisesti Zoom-alustalla
Kouluttaja: Viivi Pentikäinen

Viivi Pentikäinen

• Valtiotieteiden maisteri, VTM
  • Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija (Positiivinen yhteiskuntatiede)
  • MSc Applied Positive Psychology & Coaching Psychology / University of East London
  • Positive Psychology Coach® – 60 opintopisteen koulutusohjelman kehittäjä
  • Positive Education Oy:n omistaja ja koulutusohjelmajohtaja
  • Suomen positiivisen psykologian yhdistyksen hallituksen jäsen
  • Elämäntaidon Valmennusakatemian koulutusohjelmajohtaja (2005-2015)
  • Tietokirjojen Kukoistava kasvatus – Positiivisen pedagogiikan käsikirja (2019) & Hyvinvointitaitojen Kukoistava Tehtväkirja (2022) kirjoittaja.
  • Positive Education Oy:n perustaja ja omistaja: positiivinenoppiminen.fi
  • Beehappy Bublishing Oy:n perustaja ja omistaja: https://www.beehappypublishing.com
Tapahtuma sisältyy Suomen Coaching-yhdistyksen jäsenmaksuun. Ei-jäsenen hinta on 35€/hlö
Jos et vielä ole jäsen, liity coachingista ja valmentavasta otteesta kiinnostuneiden huippuyhteisöön